ته چین اسفناج غذایی فوق العاده لذیذ و مردم پسند است و مفید برای کسانی که از خوردن اسفناج خودداری می کنند.
مواد مورد نیاز:
اسفناج منجمد ساویس: 600 گرم
گوشت گوسفندی: 800 گرم
برنج: 5 پیمانه
نمک و روغن: به میزان لازم
پیاز نگینی ساویس: 1/2 پیمانه
پیاز سرخ شده: 4 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری
آلو: 250 گرم
ماست: 5 / 1 لیوان
زرده تخم مرغ: 3 عدد
پودر غوره: 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1. ابتدا گوشت را به تکه های مناسب برش بزنید و با پیاز نگینی ساویس بپزید و بگذارید آنقدر بجوشد که فقط یک لیوان از آب آن باقی بماند.
2. در انتهای پخت گوشت، آلوهای خیس شده از قبل را به گوشت اضافه کرده و به آن کمی نمک فلفل و زردچوبه بزنید و کنار بگذارید.
3. حال برنج را بپزید و آبکش کنید.
4. سپس اسفناج منجمد ساویس را با مقداری پیاز سرخ کنید.
5. در این مرحله زرده تخم مرغ را با ماست و زعفران و نصف فنجان روغن، در یک ظرف مناسب بریزید و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. نصف برنج را به این سس اضافه کنید و آن را هم بزنید و ته قابلمه بریزید و کمی فشرده کنید.
6. بعد گوشت و آلو و اسفناج را روی برنج زعفرانی بچینید. مقداری پودر غوره روی آن بپاشید و باقی برنج را روی گوشت بریزید و آن را هم فشرده کنید.
7. در آخر این ته چین را به مدت یک ساعت دم بگذارید و صبر کنید تا ته دیگ آن برشته و طلایی رنگ شود.
نوش جان