گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
نخود فرنگی یکی از سبزی هایی است که در عین حال بسیار متنوع است، طرفداران زیادی نیز دارد. حتی خانم های باردار هم می توانند از این ماده غذایی مقوی به صورت تازه و هم به صورت فریز در رژیم غذایی خود استفاده کنند. اما نباید از یاد برد که مصرف بی رویه و خارج از اعتدال آن ممکن است برای برخی از افراد ایجاد مشکل کند.
تاثیر مصرف نخود فرنگی بر سلامتی جنین توسط بسیاری از متخصصین به اثبات رسیده است و با توجه به پیشرفت جوامع بشری و تحقیقات بسیار زیادی که انجام شده است؛ یکی از روش های حفظ سلامتی انسان ها و پیشگیری و مبارزه با بیماری های مختلف، آگاهی از خواص گیاهان و میوه ها است .
با وجود اینکه نخود فرنگی بسیار کوچک است اما ویتامین ها و موادمغذی بسیار زیادی دارد. ویتامین هایی همچون K، A، ترکیبات ویتامین B، فیبر، منیزیم، ویتامین C در این ماده غذایی به وفور یافت می شود. همچنین یک منبع بسیار غنی از پروتئین نیز است که هریک از این ویتامین ها و مواد مغذی برای خانم های باردار بسیار اهمیت دارد. در ادامه به چند مورد که جایگاه ویژه تری در رژیم غذایی خانم های باردار دارد، اشاره می شود.
در زمان شکل گیری و رشد جنین در شکم مادر، بدن مادر بیشتر از هر زمان دیگری به موادمغذی و ویتامین نیازمند است. مصرف نخود فرنگی در زمان بارداری به علت دارابودن اسیدفولیک، باعث پیشگیری نقص ژنتیکی در لوله عصبی جنین می شود.
قلب سالم مادر در دوران بارداری بسیار اهمیت دارد و نخودفرنگی به جهت دارا بودن لوتئین، فیبر و لیکوپن موجب سلامت و بهبود عملکرد قلب مادر می شود. همچنین این ماده غذایی سطح کلسترول بد خون را کاهش می دهد.
بدن زنان مادر در طول روز حدودا 10 گرم پروتئین بیشتری نیاز دارد. با افزودن نخودفرنگی به رژیم غذایی خانم های باردار می توانید این میزان پروتئین را تامین کنید. طبق توصیه کلینیک های پزشکی آمریکا، نخودفرنگی در صدر فهرست منابع پروتئین جایگزین برای خانم های باردار است.
ترکیبات ویتامین B به خصوص ویتامین B9، مهمترین ویتامین موثر و مفید در نخود فرنگی برای خانم های باردار است. مصرف این ویتامین که کمتر در مورد آن صحبت می شود در دوران بارداری بسیار اهمیت دارد. طبق تحقیقاتی که انجام شده کمبود این ویتامین به نقص مادرزادی در کودک منجر می شود.
مصرف بیش از حد و خارج از اعتدال نخود فرنگی منجر به ایجاد اسید اوره را در بدن می شود که ممکن است باعث بیماری نقرس شود. پیشنهاد می شود قبل از استفاده از این ماده غذایی حتما با پزشکان و کارشناسان بهداشتی صحبت و مشورت کنید.
نخود فرنگی سرشار از ویتامین ها و فیبر است و همچنین به علت وجود ویتامین D در این ماده غذایی، به حفظ جرم استخوان کمک می کند، اما باید به این نکته اشاره کرد که مصرف بیش از حد آن و جذب آن ممکن است منجر به از دست دادن کلسیم در بدن شود.
اسید فیتیک موجود در این ماده غذایی ممکن است موجب عدم جذب مواد معدنی مثل آهن، کلسیم، روی و منیزیم شود.
مصرف بیش از اندازه نخود فرنگی ممکن است با علائمی مانند گاز معده و نفخ همراه شود ک هبه علت وجود لکتین موجود در این ماده غذایی است و موجب اختلال در جذب مواد مغذی شود. همچنین مصرف نخود فرنگی خام موجب سرگیجه نیز می شود.
– بسته بندی 450 گرمی
– منجمد شده به روش انجماد سریع IQF
همانطور که در مقاله مطالعه کردید، نخودفرنگی برای مادران باردار بسیار مفید است، چرا که سرشار از فیبر، پروتئین و ویتامین های ضروری برای خانم های باردار است و به سادگی پخته می شود و آماده سرو است.
در ادامه دستور پخت یک غذای خوشمزه و لذیذ با نخودفرنگی برای خانم های باردار گفته می شود.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.