آموزش سوپ هندی نخود فرنگی و سیب زمینی
مواد لازم سوپ هندی نخود فرنگی و سیب زمینی:
- سیب زمینی مكعبی خرد شده: 225 گرم
- پیاز خرد شده:2 عدد
- نخود فرنگی منجمد ساویس : 100 گرم
- عصاره سبزیجات : یک و نیم پیمانه
- روغن نباتی:2 قاشق غذاخوری
- سیر له شده:2 حبه
- ادویه گرام ماسالا :2 قاشق چایخوری
- پودر گشنیز: 1 قاشق چایخوری
- پودر زیره : 1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز خرد شده : 1 عدد
- ماست كم چرب : 4 قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل :به مقدار لازم
روش تهیه سوپ هندی نخود فرنگی و سیب زمینی:
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
1. ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید و سپس بصورت مکعبی خرد کنید و یا اینکه از سیب زمینی نیمه آماده مکعبی ساویس استفاده کنید.
2. سپس درون ماهیتابه روغن می ریزیم و روی حرارت قرار داده و سیب زمینی های مکعبی و پیاز مکعبی ساویس و سیر را می افزاییم.
3. حال ادویه ها را اضافه می کنیم و مرتب به مدت 5 دقیقه هم می زنیم.
4. پس از آن عصاره سبزیجات و فلفل قرمز خرد شده را اضافه می کنیم و منتظر می مانیم بجوش آید.
5. سپس در قابلمه را گذاشته به مدت 20 دقیقه می گذاریم به آرامی بجوشد.
6. حال نخود فرنگی منجمد ساویس را اضافه می کنیم.
7. در آخر هم ماست، نمك و فلفل را می ریزیم سوپ آماده است .
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.