آموزش سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی
مواد لازم سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی:
- سیب زمینی: 450 گرم
- لوبیا سبز منجمد ساویس:۴۵۰ گرم
- خردل:۲ قاشق چایخوری
- آب لیمو:۲ قاشق چایخوری
- پنیر فتا:۶۰ گرم
- پیازچه خرد شده:۱ قاشق سوپخوری
- سرکه:۲ قاشق سوپخوری
- روغن زیتون:۳ قاشق سوپخوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
روش سالاد لوبیا سبز و سیب زمینی:
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
1. سیب زمینی ها را درون قابلمه ای با مقداری آب و نمک روی شعله گاز قرار دهید تا آبپز شوند.
2. پس از پخته شدن آنها را پوست بگیرید و به صورت نگینی و درشت تقسیم کنید.
3. حال سیب زمینی ها را داخل ظرفی با مقداری روغن زیتون مخلوط می کنیم و داخل فر قرار می دهیم.
4. لوبیا سبز منجمد ساویس را با مقداری آب درون ظرفی می ریزییم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد پس از آن لوبیاسبز را در صافی ریخته و آب سرد رویش می ریزییم.
5. سیب زمینی، لوبیا سبز منجمد ساویس و پیازچه را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید.
6. برای تهیه سس ابتدا سرکه ، خردل و لیموترش را با هم مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا سفت شوند و خامه ای شکل شود سپس پنیر فتا داخلش می ریزییم و دوباره هم می زنیم و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم.
7. در نهایت سس مان را به سالاد اضافه می کنیم.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.