گراتن سیب زمینی منجمد ساویس
گراتن سیب زمینی ساده و خوشمزه از پرطرفدارترین غذاهای بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود
ویکی از انواع غذاهای فست فودی است که در اینجا ما به روش خانگی تهیه کرده ایم همچنین با محصولات منجمد نیمه آماده ساویس دیگر نیازی به آماده کردن مواد اولیه نیست و تهیه آن بسیار ساده آسان و سریع خواهد بود.

مواد لازم :
سیب زمینی منجمد نیمه آماده ساویس : 4 پیمانه
هویج منجمد ساویس : 1 پیمانه
نخود فرنگی منجمد ساوییس :100 گرم
قارچ : 250 گرم
پنیر پیتزا : ۲۵۰ گرم
پنیر خامه ای : ۵۰ گرم
کره : ۲۵ گرم
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
آویشن و زردچوبه : به مقدار کافی
طرز تهیه :
برای تهیه گراتن سیب زمینی ابتدا سیب زمینی نگینی و هویج منجمد ساویس را جداگانه به همراه مقدار کمی آب داخل ظروف مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
پس از اینکه هویج و سیب زمینی ها به طور کامل پختند، سیب زمینی را درون یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.
توجه داشته باشید که سیب زمینی باید کمی داغ باشد تا کره و پنیر خامه ای جذب آن شوند. در ادامه کره را به همراه پنیر خامه ای و مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم.
در این مرحله هویج نگینی ساویس را کنار می گذاریم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس یک ظرف مناسب فر انتخاب کرده و آنرا با کمی روغن چرب می کنیم.
حالا نصف مخلوط سیب زمینی را در کف ظرف می ریزیم و آنرا به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس هویج نگینی، قارچ و نخود فرنگی را به ترتیب روی لایه سیب زمینی می چینیم.
پس از اینکه مواد را درون ظرف چیدیم، مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی مواد می ریزیم. در ادامه باقیمانده مخلوط سیب زمینی را اضافه کرده و به صورت یکدست درون ظرف پخش کرده، سپس سطح آنرا صاف می کنیم.
در ادامه گراتن را درون فر قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد برای پخت کامل گراتن، حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز است.
پس از گذشت این زمان، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی گراتن طلایی شود. در نهایت گراتن را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کمی از حرارت بیفتد.
پس از اینکه گراتن از حرارت افتاد، آنرا به صورت دلخواه برش می زنیم در نهایت گراتن را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
نوش جان