پیروک ذرت یک میان وعده بسیار لذیذ و عالی است و مناسب برای استفاده در مهمانی و دورهمی ها که با استفاده از ذرت منجمد نیمه آماده ساویس به راحتی تهیه می شود .

مواد لازم :
ذرت منجمد ساویس:1/2 پیمانه
پیاز منجمد ساویس :۲ قاشق
گوشت چرخ کرده:۲۰۰گرم
فلفل دلمه خرد شده:۴ قاشق
نمک و فلفل :به میزان لازم
رب گوجه فرنگي:۱ قاشق
مواد لازم برای خمیر پیروک
عدد تخممرغ:۱
گرم کره:۶۰
ماست:۳ قاشق
خامه:۱ قاشق
آرد : به میزان لازم
زرده تخممرغ:۱ عدد
دستور تهیه خمیر پیروک
ابتدا کره و تخم مرغ را با همزن برقی خوب بزنید، سپس ماست و خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حال همزن را خاموش کنید، سپس آرد را تا جایی به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را ۳ قسمت کرده و کنار بگذارید.
دستور تهیه پیروک
. در یک تابه روغن بریزید و پیازمنجمد ساویس را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. گوشت را اضافه كنيد و به تفت دادن ادامه دهید. در این زمان ذرت منجمد ساویس ، فلفل دلمهای و رب را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم بریزید. مواد را با هم تفت دهید. کمی آب به مواد اضافه کرده و صبر کنید تا مواد بپزند. بعد از اینکه مواد آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
. دو قسمت از خمیر را با هم مخلوط کنید، سپس آن را داخل ظرف پیروک با ابعاد ۲۰ × ۳۰ کاملاً باز کنید، طوری که کف و دیوارههای ظرف را بپوشاند. حالا مواد داخل تابه را روی خمیر بریزید و بهطور یکنواخت پهن کنید.
. یک قسمت باقیمانده خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده با وردنه کاملاً باز کنید، خمیر را بهصورت نوارهای باریک برش دهید و آنها را با دقت روی مواد بگذاريد، طوری که نوارها بهصورت چهارخانه رویهم قرار گیرند. روی نوارها زرده تخممرغ بمالید.
. ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر که قبلاً با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کردهاید قرار دهید تا پیروک پخته و آماده سرو شود.
نوش جان