پلو با ذرت و نخود فرنگی منجمد ساویس
اگر به دنبال یک برنج متفاوت از برنج ساده هستید پلو با ذرت و نخود فرنگی یک برنج متنوع و بسیار خوش طمع است که می توانید آن را با ذرت و نخود فرنگی منجمد ساویس به آسانی تهیه کنید .
مواد لازم :
- سیب زمینی نگینی منجمد ساویس :به میزان دلخواه
- پیاز نگینی منجمد ساویس : 1پیمانه
- نخود فرنگی منجمد ساویس :3 پیمانه
ذرت منجمد ساویس : 3 پیمانه
برنج : 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم - و در صورت دلخواه هویج نگینی منجمد ساویس :1پیمانه
طرز تهیه :
در ابتدا پیاز نگینی منجمد ساویس را درون ماهیتابه تفت می دهیم سپس گوشت را اضافه کرده و تفت داده تا نرم و سبک شود و تغییر رنگ دهد .
سپس نخود فرنگی و ذرت و سیب زمینی منجمد ساویس و نمک و فلفل را به مواد داخل ماهیتانه اضافه می کنیم به همراه 1/2 پیمانه آب می گذاریم تا خوب پخته شود.
در ادامه برنج را درون قابلمه قرار داده تا جوشده سپس آبکشی می کنیم.در این مرحله می توانیم برج را در مدت زمان نیم ساعت دم کنیم و به صورت جدا با مواد سرو کنیم و یا
درون قابلمه را کمی روغن ریخته و یک طبقه از گوشت و نخود و ذرت را ته قابلمه ریخته و خوب فشار می دهیم تا کاملا تمام ته قابلمه را بگیرد سپس یک لایه برنج و دوباره یک لایه از مواد را تا آخر به صورت لایه لایه می ریزیم
در آخر دم کنی را گذاشته به مدت نیم ساعت به حرارت کم می گذاریم دم بکشد سپس آماده سرو شود .
نوش جان