پلوی یونانی با ذرت منجمد نیمه آماده ساویس
در این غذا از دانه ذرت استفاده شده است و یک غذای لذیذ ,متنوع با طعمی متفاوت است همچنین با استفاده از ذرت منجمد ساویس دیگر نیازی نیست زمان زیادی دانه هاي ذرت را خودتان از بلال جدا كنيد و بپزید.

مواد لازم:
برنج : 4پیمانه
نخود فرنگی منجمد ساویس :1 پیمانه
ذرت منجمد نیمه آماده ساویس :1 پیمانه
قارچ :1 پیمانه
پیاز نگینی ساویس :1 پیمانه
سینه مرغ پخته و اسلایس شده :1 عدد
فلفل دلمهای سبز:1 عدد
فلفل دلمهای قرمز:1 عدد
روغن : به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران :به میزان لازم
هویج نگینی ساویس :در صورت دلخواه 1 پیمانه
طرز تهیه:
۱. ابتدا برنج را به مدت ۲-۱ ساعت خیس کنید. فلفلها را بعد از شستوشو به صورت نگینی خرد کنید. قارچ را هم بعدازآنکه شستید، خرد کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ را داخل آن تفت دهید.
۲. حالا پیاز نگینی ساویس را کمی داخل تابه در روغن تفت دهید. بعدازآنکه پیاز نرم و طلایی شد، فلفلهای خرد شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید.
حالا نخود فرنگی منجمد ساویس، مرغ، قارچ، ذرت منجمد نیمه آماده ساویس و هویج نگینی ساویس و به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه را بریزید و مواد را با هم تفت دهید.
۳. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی جوش آمد، برنج را داخل آن بریزید تا آماده آبکشی شود، سپس آن را آبکش كنيد.
۴. ته دیگ مورد نظرتان را همراه با مقداری روغن داخل قابلمه قرار دهید. حالا برنج و مواد را لابهلای هم بریزید. روی برنج زعفران دم کرده بريزيد و سپس آن را به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید تا آماده سرو شود.
نوش جان