پاستا سبزیجات با ذرت و نخود فرنگی ساویس
پاستا با سبزیجات یکی از متنوعترین نوع غذاهای ایتالیایی می باشد که
آن را با انواع سسهای مختلف میتوانیم سرو کنیم. از طرفی پاستا با سبزیجات منجمد ساویس به سرعت آماده میشود مخصوصا زمانی
که فرصت زیادی برای آماده کردن غذا نداریم.

مواد لازم:
پاستا پنه، اسپاگتی، بوکاتینی یا لینگوئینی 2 پیمانه
ذرت شیرین منجمد ساویس، 1 پیمانه
نخود فرنگی منجمد ساویس، 1 پیمانه
قارچ خرد شده، ½ پیمانه
پیاز متوسط، 1 عدد
فلفل دلمهای، 1 عدد
روغن ذرت، 2 قاشق سوپخوری
پنیر گودا، به مقدار دلخواه
نمک و فلفل به مقدار لازم
ریحان برای ترئین
طرز تهیه :
ابتدا روغن ذرت را داخل یک تابه ریخته و سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. همزمان با تفت دادن پیازها میتوانید پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
زمانی که پیازها کمی نرم وطلایی شدند، فلفل دلمهای و سپس قارچ را اضافه کنید. بعد از اندکی تفت دادن این مواد، میتوانید نخود فرنگی و ذرت منجمد ساویس را به تابه اضافه کنید. نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و
سپس پاستاهای آبکش شده را داخل تابه بریزید. مخلوط را به آرامی هم بزنید و در نهایت داخل بشقاب ریخته و به مقدار دلخواه از پنیر گودا را رنده کرده و با چند پر ریحان، به عنوان تزئین روی پاستا سبزیجات خود بریزید.
نوش جان