معجزه ای به نام لوبیا سبز
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
خواص لوبیا سبز برای بدن انسان زیاد است. لوبیا سبز می تواند در انواع غذاهای مختلف مورد استفاده قرار گیرد. به هر روشی که شما از لوبیا سبز استفاده کنید، بازهم خواص زیادی خواهد داشت. برخی از ما فقط آن را در لوبیا پلو و خوارک لوبیا استفاده می کنیم. لوبیای سبز را می توان به شکل های کنسروشده و تازه مصرف کرد. لوبیای تازه را می توان در فریزر منجمد کرد یا به صورت پخته و آب پز استفاده کرد. لوبیا سبز منبع خوبی برای انواع ویتامین ها و فیبر است. لوبیا سبز در حالی برداشت می شود که هنوز در غلاف هستند و به بلوغ نرسیده اند.

ارزش تغذیهای لوبیا سبز
مصرف انواع میوه ها و سبزیجات خطر ابتلا به انواع بیماری ها را کاهش می دهد. مطالعات متعددی نشان داده است که افزایش مصرف غذاهای گیاهی، مانند لوبیا سبز احتمال ابتلا به دیابت، بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
به علاوه مصرف این مواد غذایی باعث تقویت گوارش ، کنترل وزن و افزایش انرژی می شود. براساس اعلام وزارت کشاورزی آمریکا، یک فنجان لوبیا سبزکنسروی ، ارزش غذایی معادل (صد و پنجاه گرم):
- کالری: ۲۸
- چربی: ۰٫۵۵ گرم
- کربوهیدرات: ۵٫۶۶ گرم
- فیبر: ۲٫۶ گرم
- قند: ۱٫۹۴ گرم
- پروتئین: ۱٫۴۲ گرم
- کلسیم: ۱۷ میلیگرم
- آهن: ۱٫۲ میلیگرم
- منیزیم: ۱۸ میلیگرم
- فسفر: ۳۰ میلیگرم
- پتاسیم: ۱۳۰ میلیگرم
- ویتامین A: مقدار ۲۴ میکروگرم
- ویتامین K: مقدار ۵۲٫۵ میکروگرم
- تیامین: ۰٫۱ میلیگرم
- نیاسین: ۰٫۷ میلیگرم
- ویتامین B۶: مقدار ۰٫۱۴ میلیگرم
- ویتامین E: مقدار ۰٫۴۱ میلیگرم
- فولات: ۳۲ میکروگرم
فواید و مزایای لوبیا سبز برای سلامتی بدن
1. برای سلامت قلب مفید است
لوبیا سبز فاقد کلسترول است. اگرچه بدن شما برای رشد سالم سلول ها به مقداری کلسترول نیاز دارد اما مصرف بیش از حد آن برای شما مضر است.
کلسترول بالا ممکن است منجر به تجمع رسوبات چربی در عروق شود این می تواند جریان خون در قلب و مغز شما را کاهش داده و باعث حمله قلبی یا سکته مغزی شود.
یک فنجان لوبیا سبز خام 2.7 گرم فیبر دارد. لوبیا سبز پخته (آب پز) 4 گرم فیبر دارد که برخی از آن ها فیبر محلول هستند.
فیبرهای محلول ممکن است به کاهش سطح LDL یا کلسترول بد خون و کلسترول کل کمک کنند. همچنین ممکن است با کاهش فشار خون و کاهش التهاب از سلامت قلب پشتیبانی کنند.
انجمن قلب آمریکا توصیه می کند برای سلامت مطلوب قلب بیش از 1500 میلی گرم (میلی گرم) سدیم در روز مصرف نکنید. لوبیا سبز به طور طبیعی کم سدیم است، یک فنجان لوبیا سبز فقط 6.6 میلی گرم سدیم دارد.
سدیم زیاد در رژیم غذایی ممکن است فشار خون شما را افزایش دهد. فشار خون بالا با افزایش خطر بیماری های قلبی و سکته مغزی همراه است.
2. لوبیا سبز حاوی پروتئین است
بدن شما برای حفظ موارد زیر به پروتئین نیاز دارد :
- سلامت استخوان ها
- مو
- اندام ها
- عضلات
همچنین پروتئین برای یک سیستم ایمنی سالم ضروری است. پروتئین های گیاهی پروتئین های کامل نیستند یعنی حداقل یکی از اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن شما را ندارند اما پروتئین های گیاهی هنوز هم مفید هستند.
می توان آن ها را با پروتئین های دیگر در طول روز ترکیب کرد و پروتئین های کاملی ایجاد کرد. یک فنجان لوبیا سبز خام تقریبا 2 گرم پروتئین دارد.
3. لوبیا سبز منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است
لوبیا سبز حاوی بسیاری از ویتامین های ضروری از جمله فولات است. یک فنجان لوبیا سبز خام حاوی 33 میکروگرم فولات است که تقریبا 10 درصد مقدار مورد نیاز روزانه را تامین می کند.
فولات یک ویتامین B است که به جلوگیری از نقص لوله عصبی و سایر نقایص مادرزادی کمک می کند.
ویتامین C
لوبیا سبز خام منبع خوبی از ویتامین C است. یک فنجان لوبیا سبز حاوی 12.2 میلی گرم ویتامین C است که حدود 25 درصد مقدار مورد نیاز روزانه است.
ویتامین A
یک فنجان لوبیا سبز خام 690 واحد بین المللی ویتامین A را تامین می کند که کمی کمتر از 15 درصد مقدار مورد نیاز روزانه است.
ویتامین A تنها یک ویتامین نیست، گروهی از ترکیبات است که به عنوان رتینوئید شناخته می شوند. ویتامین A برای سلامت سیستم ایمنی، تولید مثل و بینایی سالم مهم است.
ویتامین های دیگر
برخی ویتامین های دیگر در یک فنجان لوبیا سبز خام عبارتند از :
- ویتامین K : حدود 43 میکروگرم
- تیامین : 0.1 میلی گرم
- نیاسین : 0.7 میلی گرم
- ویتامین B6 : حدود 0.14 میلی گرم
- ویتامین E : حدود 0.14 میلی گرم
مواد معدنی
لوبیا سبز منبع خوبی از مواد معدنی به ویژه منگنز است. این ماده معدنی ضروری از متابولیسم شما پشتیبانی می کند و توانایی آنتی اکسیدانی دارد. همچنین از سلامت استخوان پشتیبانی کرده و باعث ترمیم زخم می شود.
سایر مواد معدنی موجود در یک فنجان لوبیا سبز خام عبارتند از :
- کلسیم : 37 میلی گرم
- آهن : 1.03 میلی گرم
- منیزیم : 25 میلی گرم
- فسفر : 38 میلی گرم
- پتاسیم : 211 میلی گرم
- روی : 0.24 میلی گرم
– بسته بندی 450 گرمی
– منجمد شده به روش انجماد سریع IQF
4. لوبیا سبز یک ماده غذایی حاوی مقادیر کم FODMAP هاست
طبق نظر کلینیک کلیولند، FODMAP ها کربوهیدرات های هضم نشده ای هستند که توسط باکتری های روده متابولیزه می شود و منجر به تولید گاز، شکم درد، اسهال و یبوست می شوند.
خوردن غذاهای حاوی FODMAP ممکن است شرایط گوارشی مانند سندرم روده تحریک پذیر (IBS) و رفلاکس معده را بدتر کنند. خوردن غذاهای حاوی مقادیر کم FODMAP ممکن است مشکلات گوارشی را تسکین دهند.
لوبیا سبز یک غذای حاوی مقادیر کم FODMAP است و بسیاری از افرادی که دارای مشکلات گوارشی مزمن هستند می توانند از خوردن آن لذت ببرند.
5. موثر در بارداری
برخی مطالعات حاکی از این هستند که ارتباطی محکم بین باروری زنان و مقدار آهن مصرفی شان وجود دارد. مدرسه پزشکی هاروارد اعلام کرده است که مصرف منابع آهن گیاهی مانند لوبیا، اسفناج، کدو حلوایی و لوبیا سبز می تواند در سن باروری برای زنان مفید باشد. توصیه می شود مواد غذایی حاوی آهن با مواد حاوی ویتامین C مصرف شوند تا جذب آهن بالاتر رود.
6. مقابله با سرطان
در لوبیا سبز مقادیر بالایی کلروفیل وجود دارد. این ماده می تواند باعث خنثی شدن هتروسیکلیک در هنگام کباب کردن گوشت در دمای بالا شود. هتروسیکلیک اثرات سرطان زا دارد و به همین دلیل توصیه می شود کنار غذاهای گوشتی کبابی، لوبیا سبز مصرف شود تا اثرات این ماده خطرناک کاهش یابد.
آیا مصرف لوبیا سبز عوارض دارد؟
- لوبیا سبز حاوی لکتین است و ممکن است باعث بروز مشکلاتی در دستگاه گوارش شود. بنابراین بهتر است از لوبیا سبز پخته شده که میزان کمتری لکتین دارد استفاده گردد.
- افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین یا کومادین استفاده می کنند به دلیل سطح مناسب ویتامین K در لوبیا سبز، باید به این نکته توجه داشته باشند. این ویتامین نقش مهمی در انعقاد خون دارد.
- از آنجا که لوبیا سبز حاوی فیتیک اسید است، می تواند از جذب مواد معدنی در بدن جلوگیری کند. بنابراین افرادی که با کمبود مواد معدنی در بدن مواجه اند باید پیش از استفاده از لوبیا سبز با پزشک مشورت کنند.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.