آموزش فلفل دلمه ای شکم پر با نخود فرنگی و برنج
مواد لازم فلفل دلمه ای شکم پر با نخود فرنگی و برنج:
- فلفل دلمه ای: ۴ عدد در رنگ های مختلف
- برنج قهوه ای: یک دوم پیمانه
- گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه
- نخود فرنگی پخته: به اندازه یک مشت پر
- یا نخود فرنگی نیمه آماده ساویس : یک بسته
- آب گوجه فرنگی: یک پیمانه
- گشنیز خرد شده
- آجیل خرد شده برای تزیین
- نمک و فلفل برای تزیین
- روغن مایع: یک قاشق سوپ خوریه مقدار لازم
روش تهیه فلفل دلمه ای شکم پر با نخود فرنگی و برنج:
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
سر فلفل های دلمه ای را با چاقوبرش داده و تخم های آن ها را خارج کنید و کنار بگذارید. درون قابلمه ای برنج قهوه ای را با نصف قاشق سوپ خوری روغن همراه با آب گوجه فرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید. در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید. درون فلفل ها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آن ها ر به مدت ۱۰- ۸ دقیقه بخارپز کنید.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.