فیتر ذرت یک غذای لذیذ و خوش طمع ومتنوع است که با نان میتوانید سرو کنید. وهمچنین یک غذای سالم و مفید برای کسانی است که به سبزیجات علاقه دارند قابل ذکر است که در اینجا با استفاده از
ذرت منجمد ساویس دیگر نیازی به جدا کردن دانه های بلال نیست.
مواد لازم :
- ذرت منجمد ساویس :……….۱ پیمانه
- شیر:………… ۳ _۴ قاشق غذاخوری
- آرد سفید:……….. ۱ سوم پیمانه
- سیر:…………. ۱ حبه
- تخم مرغ:……….. ۱ عدد
- فلفل دلمه ای رنگی:…….. ۱ سوم پیمانه
- بیکینگ پودر:…………. چهارم قاشق چایخوری
- نمک و فلفل، پودر آویشن به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا آرد را به همراه بیکینگ پودر الک می کنیم و بعد تخم مرغ را هم که در دمای محیط قرار داده بودیم به آن اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم .
بعد از مخلوط شدن ادویهها و نمک و سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و برای حدود ۲ دقیقه مواد را هم می زنیم تا ادویهها خوب ترکیب شده و بوی تخم مرغ را از بین ببرند. شیر را اضافه میکنیم و خوب مواد را هم می زنیم تا یکدست شوند.
ذرت منجمد ساویس و فلفل دلمهای رنگی نگینی شده را به مواد اضافی میکنیم و به آرامی و بدون اینکه مواد له شود، تا زمانی که ترکیب شوند آنها را هم میزنیم.
جعفری و پیازچه خرد را نیز به مخلوط مواد اضافه میکنیم و انرا هم میزنیم. که در صورت دلخواه میتوانید از سبزیهای معطر دیگر مثل گشنیز و شوید خشک ساویس و نعناع و …. نیز استفاده کنید.
داخل ماهیتابه نچسب کمی روغن میریزیم و وقتی روغن خوب داغ شد، از مواد ۱ قاشق برمیداریم و داخل روغن میریزیم و به کمک قاشق اطراف آن را صاف میکنیم.
دقت کنید که تا زمانی که مواد منسجم شود و خود را بگیرد، نباید آنرا جابه جا کنید. بعد ازینکه یک طرف ان سرخ شد، آنرا برمی گردانیم تا سمت دیگر نیز کامل سرخ شود.
فریترها ی سرخ شده را رو دستمال روغن گیر میذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود و کمی خنک شوند
فریترهای آماده شده را با مواد دلخواه مانند گوجه، دانههای ذرت، برگ جعفری، خیارشور و تزئین و همراه با سس سرو میکنیم.
نوش جان