فیتر ذرت یک غذای لذیذ و خوش طمع ومتنوع است که با نان میتوانید سرو کنید. وهمچنین یک غذای سالم و مفید برای کسانی است که به سبزیجات علاقه دارند قابل ذکر است که در اینجا با استفاده از
ذرت منجمد ساویس دیگر نیازی به جدا کردن دانه های بلال نیست.
![](https://www.savis.co.ir/wp-content/uploads/2022/08/ذرت_-منجمد-_ساویس.jpg)
مواد لازم :
- ذرت منجمد ساویس :……….۱ پیمانه
- شیر:………… ۳ _۴ قاشق غذاخوری
- آرد سفید:……….. ۱ سوم پیمانه
- سیر:…………. ۱ حبه
- تخم مرغ:……….. ۱ عدد
- فلفل دلمه ای رنگی:…….. ۱ سوم پیمانه
- بیکینگ پودر:…………. چهارم قاشق چایخوری
- نمک و فلفل، پودر آویشن به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا آرد را به همراه بیکینگ پودر الک می کنیم و بعد تخم مرغ را هم که در دمای محیط قرار داده بودیم به آن اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم .
بعد از مخلوط شدن ادویهها و نمک و سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و برای حدود ۲ دقیقه مواد را هم می زنیم تا ادویهها خوب ترکیب شده و بوی تخم مرغ را از بین ببرند. شیر را اضافه میکنیم و خوب مواد را هم می زنیم تا یکدست شوند.
ذرت منجمد ساویس و فلفل دلمهای رنگی نگینی شده را به مواد اضافی میکنیم و به آرامی و بدون اینکه مواد له شود، تا زمانی که ترکیب شوند آنها را هم میزنیم.
جعفری و پیازچه خرد را نیز به مخلوط مواد اضافه میکنیم و انرا هم میزنیم. که در صورت دلخواه میتوانید از سبزیهای معطر دیگر مثل گشنیز و شوید خشک ساویس و نعناع و …. نیز استفاده کنید.
داخل ماهیتابه نچسب کمی روغن میریزیم و وقتی روغن خوب داغ شد، از مواد ۱ قاشق برمیداریم و داخل روغن میریزیم و به کمک قاشق اطراف آن را صاف میکنیم.
دقت کنید که تا زمانی که مواد منسجم شود و خود را بگیرد، نباید آنرا جابه جا کنید. بعد ازینکه یک طرف ان سرخ شد، آنرا برمی گردانیم تا سمت دیگر نیز کامل سرخ شود.
فریترها ی سرخ شده را رو دستمال روغن گیر میذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود و کمی خنک شوند
فریترهای آماده شده را با مواد دلخواه مانند گوجه، دانههای ذرت، برگ جعفری، خیارشور و تزئین و همراه با سس سرو میکنیم.
نوش جان