طرز تهیه پیروک ذرت
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
در بخش آشپزی از سایت ساویس قصد داریم تا طرز تهیه پیروک ذرت را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم پیروک ذرت
- گوشت چرخ کرده : 200 گرم
- ذرت شیرین منجمد و نیمه آماده ساویس:: 1/2 پیمانه
- پیاز داغ : 2 قاشق سوپ خوری
- فلفل دلمه خرد شده : 4 قاشق سوپ خوری
- نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی: به مقدار لازم
مواد لازم برای خمیر پیروک
- تخم مرغ : 1 عدد
- کره : 600 گرم
- ماست : 3 قاشق سوپ خوری
- خامه : 1 قاشق غذاخوری
- آرد : به مقدار لازم
- زده تخم مرغ : 1 عدد
– بسته بندی 450 گرمی
– منجمد شده به روش انجماد سریع IQF
طرز تهیه پیروک ذرت
جهت تهیهی این غذا ابتدا لازم است خمیر پیروک را آماده کنید. برای شروع کره و تخممرغ را با همزن برقی خوب به هم بزنید. در حین هم زدن ماست و خامه را نیز اضافه کنید. بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شدند همزن را خاموش کنید. سپس آرامآرام آرد را به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. خمیر بهدستآمده را ۳ قسمت کرده و به سراغ آماده کردن مواد اصلی بروید.
برای تهیهی خوراک اصلی، ابتدا پیازها را در یک تابه تفت دهید. بعد از طلایی شدن پیازها، گوشت را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از اینکه گوشت کمی تفت خورد و رنگ آن تغییر کرد، ذرت، فلفل دلمه، رب و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید این مواد مدتی با هم تفت بخورند. حال کمی آب به مواد اضافه کرده و تا پخته شدن آنها کمی صبر کنید. بعد از اینکه مواد کاملاً پخته شدند، تابه را از روی شعله برداشته و بگذارید تا خنک شود.
حال دو قسمت از خمیر پیروک را با هم مخلوط و آن را داخل ظرفی با ابعاد 20*30 کاملاً باز کنید. دقت کنید که کف و دیوارههای ظرف با خمیر پوشانده شوند. اکنون مواد سرد شده داخل تابه را روی خمیر ریخته آن را بهطور یکنواخت پهن کنید. اکنون بروی یک سطح صاف آرد بپاشید و یک قسمت از خمیر باقیمانده پیروک را روی آن پهن کرده و با وردنه کاملاً باز کنید. خمیر را بهصورت نوارهای باریک برش داده و ابتدا دستهای از آنها را بهصورت عمودی و دستهی دیگر را بهصورت افقی بروی مواد قرار دهید تا بهصورت چهارخانهای کنار هم قرار گیرند. روی نوارها زرده تخممرغ بمالید و ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
اکنون بروی یک سطح صاف آرد بپاشید و یک قسمت از خمیر باقیمانده پیروک را روی آن پهن کرده و با وردنه کاملاً باز کنید. خمیر را بهصورت نوارهای باریک برش داده و ابتدا دستهای از آنها را بهصورت عمودی و دستهی دیگر را بهصورت افقی بروی مواد قرار دهید تا بهصورت چهارخانهای کنار هم قرار گیرند. روی نوارها زرده تخممرغ بمالید و ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
پیروک ذرت مخلوطی از گوشت چرخکرده، پیاز، فلفل دلمه، کنسرو ذرت و نمک و فلفل و رب است که در خمیر مخصوص پیروک پیچانده شده و بسیار لذیذ است.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.