طرز تهیه اسلایس سیبزمینی و ذرت
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
در بخش آشپزی از سایت ساویس قصد داریم تا طرز تهیه اسلایس سیبزمینی و ذرت را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم پیروک ذرت
- برنج : 750 گرم
- فلفل دلمهای سبز خرد شده : 1/2 پیمانه
- فلفل دلمهای قرمز خرد شده : 1/2 پیمانه
- ذرت شیرین منجمد و نیمه آماده ساویس: 2 لیوان
- قارچ خرد شده : 2 لیوان
- مرغ پخته خرد شده : 2 لیوان
- آب مرغ : 2 لیوان
- روغن : 150 گرم
- پیاز خلال شده :1 لیوان
- زعفران سائیده :1 قاشق مرباخوری
– بسته بندی 450 گرمی
– منجمد شده به روش انجماد سریع IQF
طرز تهیه پلوی یونانی
قبل از هر کاری ابتدا برنج را به مدت۱ الی ۲ ساعت خیس دهید. فلفلها و قارچ را بشویید و بعد از شستوشو آنها را خرد کنید. روغن را درون تابه ریخته بروی شعله گاز قرار دهید و قارچ را به روغن داغ شده اضافه کنید. برای عدم سیاه شدن قارچها به هنگام طبخ کافی است به آنها کمی آبلیمو اضافه کنید. بعد از سرخ شدن قارچها آن را از تابه خارج کنید. سپس پیازها را درون روغن تفت داده و بعد از نرم و طلایی شدن آنها فلفل دلمه، نخودفرنگی، مرغ، ذرت و کمی نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و بگذارید کمی تفت داده شوند. سپس قارچها را اضافه کنید.
اکنون نوبت پختن برنج است. ابتدا درون قابلمهی مناسبی مقداری آب ریخته و بگذارید به جوش آید. سپس برنج از قبل خیس داده شده را به آن اضافه کنید. بعد از باز شدن دانههای برنج آنها را آبکش کنید. ته قابلمه را کمی روغن و زردچوبه ریخته و در صورت تمایل با سیبزمینی یا نان بپوشانید. حال برنج و مواد را بهصورت لایهلایه رویهم قرار داده و بروی لایه آخر مقداری زعفران دمکرده بریزید و بگذارید تا برنج به مدت 45 دقیقه دم بکشد.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.