آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی در منزل
مواد لازم ذرت مکزیکی در منزل:
ذرت منجمد ساویس : یک بسته
كره : 1 قاشق غذاخوري
سس مايونز : 2 قاشق غذاخوري
پودر آويشن : 1 قاشق چايخوري
آب ليمو : 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل : به مقدار لازم
قارچ : به مقدار لازم
کالباس : به مقدار لازم
روش پخت ذرت مکزیکی در منزل:
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
یک بسته ذرت شیرین منجمد ساویس را در آب جوش به مدت 5 دقیقه می جوشانیم و یا می توانیم در فر قرار بدهیم چندین بار هم میزنیم. سپس ادویه ها را به آن اضافه می کنیم که نمک ، فلفل، پودر خردل و آویشن هستند و به آن کره اضافه میکنیم و 1 الی 2 دقیقه می گذازیم تا کره آب شود و بعد از آن از فر خارح می کنیم و قارچ ها را خرد کرده و به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم و کالباس ها را هم نگینی خرد کرده و به آن اضافه می کنیم و سپس ذرت ها را به آن اضافه می کنیم و در آخز هم پنیرپیتزا و سس و آب لیمو به آن می زنیم.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.