آموزش ترشی نخود فرنگی
مواد لازم ترشی نخود فرنگی:
- گوجه فرنگی: 500 گرم
- سیر: به مقدار لازم
- نخودفرنگی نیمه آماده ساویس : یک بسته
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل قرمز: به مقدار لازم
رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
سرکه انگور قرمز: به مقدار لازم
روش تهیه ترشی نخود فرنگی:
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
1. ابتدا گوجه فرنگی ها را بشویید و رنده کنید.
2. سپس نخودفرنگی ها را تمیز کنید و خوب بشویید.
3. حال گوجه فرنگی های رنده شده و نخودفرنگی های تمیز را با هم درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید منتظر می مانیم تا گوجه فرنگی ها خیلی خوب به خورد نخودفرنگی ها رود.
4. پس از آن سیرها را خرد می کنیم و به آن به مقدار دلخواه نمک وفلفل می زنیم.
5. سپس مخلوط سیر و نمک و فلفل را مخلوط گوجه فرنگی و نخود فرنگی سرد شده اضافه می کنیم.
6. حال باید خوب هم بزینم تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند و سپس داخل شیشه های مورد نظر می ریزیم.
7. در نهایت رب گوجه و سرکه را باهم مخلوط می کنیم و درون شیشه ها می ریزیم و برای جلوگیری از کپک زدن باید سرکه را خوب روی نخودفرنگی ها بریزیم.
8. درآخر درب شیشه ها را خوب می بندیم پس از 7 الی 10 روز ترشی آماده است.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.