طرز تهیه املت نخود فرنگی ساده، خوشمزه و پرخاصیت با پنیر پیتزا
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
املت نخود فرنگی یکی از انواع املت ها می باشد بخصوص برای دوست داران نخود فرنگی این صیفی جات بسیار پر کاربرد که نمی توان آن را دوست نداشت. املت نخود سبز یا همان نخود فرنگی یکی از صبحانه های بسیار جذاب است که می توانید برای شروع یک روز پر انرژی تهیه کنید البته این املت به قدری خوشمزه است که برای وعده شام و یا عصرانه نیز بسیار کامل و مقوی می باشد. اگر در روزهایی هستید که زمان کافی برای تهیه یک غذای خوشمزه ندارید املت نخود فرنگی را تهیه کنید البته باید از قبل نخود فرنگی را در فریزر داشته باشید شما می توانید نخود فرنگی را در فصل بهار تهیه و بخارپز و فریزر کنید و یا می توانید به راحتی نخودفرنگی منجمد و نیمه آماده ساویس را تهیه کنید و برای انواع غذا و خوراک ها و سالاد ها این میوه سبز را داشته باشید. نخود فرنگی ویتامین A و D دارد که به جذب کلسیم و جلوگیری از پوکی استخوان کمک می کند همچنین برای پیشگیری از سرطان معده نیز بسیار موثر است. در بخش آشپزی از سایت ساویس قصد داریم تا طرز تهیه املت نخود فرنگی با پنیر پیتزا را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه املت نخود فرنگی برای 4 نفر
- نخودفرنگی منجمد و نیمه آماده ساویس: ۱ پیمانه
- تخم مرغ: ۳ عدد
- کره: ۵۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۱ عدد
- پنیر پیتزا: به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر: به مقدار لازم
– بسته بندی 450 گرمی
– منجمد شده به روش انجماد سریع IQF
طرز تهیه املت نخود فرنگی یا نخود سبز با پنیر پیتزا
مرحله اول: آماده سازی نخود فرنگی
ابتدا نخود فرنگی را آماده کنید شما می توانید از کنسرو آماده نخود فرنگی استفاده کنید و یا می توانید نخود فرنگی تازه بگیرید و بخارپز کنید و یا داخل آب و نمک بجوشانید تا نرم شوند سپس آبکش کنید و کنار بگذارید
مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ
تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و به آن نمک و ادویه ها را بزنید و با چنگال خوب بزنید تا از لختگی خارج شود سپس کره را داخل تابه قرار دهید تا ذوب شود و بعد تخم مرغ را داحل تابه بریزید
مرحله سوم: افزودن نخود
در ادامه نخود فرنگی پخته شده را روی تخم مرغ به صورت متناوب بریزید و گوجه حلقه شده را روی آن قرار دهید و صبر کنید تا تخم مرغ خودش را بگیرید بهتر است چند دقیقه ابتدایی پخت درب تابه را بگذارید
مرحله چهارم: پخت املت نخود فرنگی
در ادامه وقتی تخم مرغ خودش را گرفت پنیر پیتزا را روی املت بریزید و صبر کنید برای چند دقیقه تا پنیر ذوب شود می توانید برای طلایی شدن پنیر چند دقیقه گریل فر را روشن کنید و تابه را دورن فر بگذارید تا روی پنیر طلایی شود سپس روی آن کمی جعفری ریخته و با نان تازه سرو کنید. نوش جان
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.