طرز تهیه املت لوبیا سبز ساده، خوشمزه و سالم مرحله به مرحله
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
املت لوبیا سبز یکی از املت های بسیار خوشمزه و مقوی می باشد که هم مناسب صبحانه و هم عصرانه و یا حتی یک وعده سبک غذایی نیز می باشد. زمانی که لوبیا سبز تازه به بازار می آید تهیه این املت بسیار دلپذیر است شما می توانید از لوبیا ریز و قیطونی برای تهیه این املت استفاده کنید. این املت خوشمزه بیشتر در شمال کشور تهیه می شود ولی می توان گفت با کمی تغییرات در بیشتر نقاط کشور برای یک صبحانه عالی و شروعی روزی دلپذیر مناسب است. اهمیت خوردن صبحانه همیشه مهم بوده و یکی از مهم ترین وعده های غذایی بحساب می آید اگر شما با خوردن صبحانه یک روز را آغاز کنید قطعا انرژی بیشتری خواهید داشت و به بدن کمک می کند حداقل تا ۱۰ ساعت قند و خون بدن در حد طبیعی بماند و به شما کمک می کند احساس سر زندگی داشته باشید. در بخش آشپزی از سایت ساویس قصد داریم تا طرز تهیه املت لوبیا سبز ساده، خوشمزه و سالم مرحله به مرحله را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم املت لوبیا سبز ساده، خوشمزه و سالم مرحله به مرحله برای 4 نفر
- تخم مرغ: ۳ عدد
- لوبیا سبز یا لوبیا سبز منجمد ساویس: ۳۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۲ حبه
- رب: ۱ ق غذا خوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد
- کره: به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
– بسته بندی 450 گرمی
– منجمد شده به روش انجماد سریع IQF
طرز تهیه املت لوبیا سبز ساده، خوشمزه و سالم مرحله به مرحله
مرحله اول: آماده سازی لوبیا سبز
ابتدا سر و ته لوبیا سبز را بزنید سپس به اندازه دلخواه برش بزنید و خوب داخل لگن بشورید تا خشک شود سپس آن را باید بخارپز یا آبپز کنید برای بخارپز کردن می توانید از دستگاه بخارپز استفاده کنید و یا داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته و داخل آن یک سبد متناسب با سایز قابلمه قرار دهید سپس لوبیا ها را داخل سبد ریخته و بگذارید تا بخار پز شود یا می توانید داخل آب در حال جوش ریخته و مقداری نمک بزنید و بگذارید تا پخته و نرم شود سپس آبکش کرده و بگذارید تا خنک شود.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز و سیر
در ادامه پیاز را نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود سپس سیر را اضافه کنید و تفت داده تا بوی سیر بلند شود در ادامه لوبیا سبز پخته شده را به همراه مواد تفت دهید تا کمی سرخ شود.
مرحله سوم: افزودن رب
سپس گوجه ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید و با مواد فوق تفت دهید تا نرم شود در انتها رب را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و خوش رنگ شود.
مرحله چهارم: تهیه املت لوبیا سبز
در ادامه تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس داخل مواد لوبیا ریخته و مواد به دلخواه هم بزنید و یا مانند کوکو بگذارید تا سرخ شود بهتر است چند دقیقه در تابه را بگذارید تا خودش را بگیرد سپس بعد از سرخ شدن داخل دیس قرار دهید و به همراه نان تازه و سبزی میل کنید. نوش جان
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.