طرز تهیه املت ذرت و قارچ ساده، مقوی و خوشمزه همراه با پنیر پیتزا
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
املت ذرت یکی از خوشمزه ترین انواع املت ها می باشد مخصوصا افرادی که طعم و مزه ذرت را دوست دارند. املت ذرت بسیار کامل است شما می توانید برای وعده شام و یا صبحانه یک وعده بسیار کامل و مقوی نوش جان کنید. همیشه بچه ها ذرت را دوست دارند شما می توانید با تهیه این املت آن ها را تشویق به خوردن صبحانه و یک غذای کامل کنید تا روز خود را پر انرژی شروع کنند این املت در سراسر جهان تهیه می شود و مربرط به خطه ای خاصی نمی باشد. شما می توانید این املت را به منو کافه رستوران های خود نیز اضافه کنید. شما به دلخواه می توانید از انواع سبزیجات در این املت استفاده کنید و از خواص خوب ذرت کنار تخم مرغ بهرمند شوید خواص ذرت عبارتند از یبوست و بواسیر جلوگیری می کند، از سرطان پیشگیری می کند، ار قلب محافظت می کند، برای سلامت چشم نیر بسیار خوب است. در بخش آشپزی از سایت ساویس قصد داریم تا طرز تهیه املت ذرت و قارچ ساده، مقوی و خوشمزه همراه با پنیر پیتزا را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم املت ذرت و قارچ ساده، مقوی و خوشمزه همراه با پنیر پیتزا برای 4 نفر
- تخم مرغ: ۳ عدد
- ذرت شیرین منجمد و نیمه آماده ساویس: ۱پیمانه
- قارچ: ۱۰ عدد
- گوجه گیلاسی: ۵ عدد
- پنیر پیتزا: به مقدار لازم ( دلخواه)
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم
– بسته بندی 450 گرمی
– منجمد شده به روش انجماد سریع IQF
طرز تهیه املت ذرت و قارچ ساده، مقوی و خوشمزه همراه با پنیر پیتزا
مرحله اول: پخت ذرت
ابتدا برای تهیه این غذا باید ذرت را بپزید شما می توانید از کنسرو ذرت استفاده کنید یا اگر در منزل ذرت فریزری دارید استفاده کنید و یا اگر در فصل ذرت هستید می توانید آن را بگیرید و بخارپز کنید. برای شروع داخل تابه مورد نظر کمی کره و روغن بریزید سپس ذرت را بریزید و کمی تفت دهید نباید سرخ شوند در حدی که کمی نرم شوند کافی می باشد.
مرحله دوم: آماده سازی قارچ و تخم مرغ
قارچ ها را اسلایس کنید و کمی آبلیمو بزنید تا در هنگام تفت دادن سیاه نشود سپس داخل یک تابه خوب تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و به آن ادویه و نمک بزنید و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود.
مرحله سوم: افزودن قارچ و تخم مرغ
در ادامه قارچ ها را به ذرت اضافه کنید و سپس تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا تخم مرغ ها خودش را بگیرد سپس هم بزنید تا ذرت و تخم مرغ و قارچ با هم مخلوط شوند.
مرحله چهارم: تهیه املت ذرت
در ادمه وقتی تخم مرغ خودش را گرفت کمی پنیر پیتزا روی املت ریخته و برای چند دقیقه درب تابه را بگذارید تا پنیر ذوب شود سپس به همراه گوچه گیلاسی و سبزیجات دلخواه تزئین کنید. نوش جان
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.