گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
در بخش آشپزی از سایت ساویس قصد داریم تا طرز تهیه طرز تهیه اسنک ذرت که غذایی مناسب تغذیه کودکان است را به شما آموزش دهیم.
اسنک ذرت شام سریع و خوشمزه ای است که ارزش یک بار امتحان کردن را دارد. این غذا برای افرادی که از خوردن گوشت و مرغ خسته شده اند یا وقت شام درست کردن ندارند نیز مناسب است.
– بسته بندی 450 گرمی
– منجمد شده به روش انجماد سریع IQF
۱- از ذرت شیرین منجمد و نیمه اماده ساویس استفاده کنید
۲- فلفل دلمهای را شسته، تخمهای آنها را جدا کرده و به صورت نگینی خرد کنید. حالا به اندازه دو قاشق سوپخوری از فلفلهای رنگی خرد شده را برداشته در یک کاسه با گردوی پودر شده مخلوط کنید.
۳- ذرتهای بخارپز شده را از درون قابلمه درآورید، صبر کنید تا کمی خنک شوند. حالا آنها را در کاسهای ریخته با فلفلهای رنگی و گردوی پودر شده مخلوط کنید. پنیر پیتزای رنده شده را هم افزوده، مواد را خوب هم بزنید.
۴- دستگاه ساندویچساز را روشن کنید تا کمی گرم شود. حالا لایههای نان تست را درون دستگاه بگذارید، سپس از مایهای که آماده کردهاید با قاشق به دقت روی نان گذاشته و لایههای دوم نان تست را روی مواد قرار دهید.
در دستگاه را ببندید و صبر کنید تا ساندویچهایتان برشته شده و پنیر لابهلای نانها آب شود.
این ساندویچها را میتوانید با سس گوجهفرنگی یا سس خردل به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.