ششمین جلسه هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی گرگان درسال 1403 در محل ساختمان منطقه آزاد واقع در مرز اینچه برون با دستور کار زیر تشکیل شد:
- بیانات رئیس اتاق درباره اهم اقدامات انجام شده و برنامه های پیش روی
- گزارش نمایندگان اتاق گرگان درکمیسیونهای تخصصی اتاق ایران
- گزارش جناب آقای ملک حسینی مدیرعامل منطقه آزادتجاری اینچه برون در خصوص روند اجرایی استقرار منطقه آزاد
- ارائه نقطه نظرات اعضاء در خصوص عملیاتی کردن ظرفیتهای سرمایه گذاری در منطقه آزاد اینچه برون
- تبادل نظر در خصوص راه اندازی گمرک و جذب کالاهای تجاری سال 1403 در منطقه آزاد
- بررسی راهکارهای توسعه روابط وهمکاریهای تجاری منطقه آزاد اینچه برون با کشورهای هدف به ویژه ترکمنستان و قزاقستان
- جمع بندی توسط رییس اتاق
عقب ماندگی موضوعات اقتصادی گلستان ریشه در محرومیت ها دارد
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی گرگان امیر یوسفی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان در ششمین جلسه هیئت نمایندگان درسال 1403 در محل ساختمان منطقه آزاد واقع در مرز اینچه برون بیان کرد:محدودیت های موجود، موجب عقب ماندگی استان گلستان شده و جزء رده پایین بشمار می رود.
وی گفت:منطقه آزاد اینچه برون جزو نقاط قوت استان است که باعث رشد و توسعه اقتصاد استان می شود و لازمه آن سرمایه گذاری است.
یوسفی اظهار کرد:در حال حاضر مشکل اساسی کشور موضوعات اقتصاد است که اگر دولت می خواهد در وضعیت کشور تحولی ایجاد و با بخش خصوصی همراه شود موانع و مشکلات را از سر راه آن بردارد.
رئیس اتاق بازرگانی گرگان تصریح کرد:یکی از موضوعات مهم در منطقه آزاد اینچه برون سرمایه گذاری است که نیاز به حمایت و امنیت دارد زیرا فعال اقتصادی با این مشکلاتی موجود تمام زندگی خود را میگذارد زیرا باید بستری آماده شود تا آنها را حفظ کنیم.
وی خاطرنشان کرد:فضایی که شرایط را رو به توسعه بکند ارتباط با کشورهای همسایه می باشد که باید از این ظرفیت استفاده شود زیرا این ارتباط موجب آمدن سرمایه گذار می شود.
یوسفی گفت:در سفری که رهبر کشور ترکمنستان به ایران داشتند تفاهم نامه های خوبی امضاء شد که نشان دهنده علامندی آنها در زمینه افزایش مراودات می باشد که این موضوع ظرفیت بسیار خوبی برای استان گلستان می باشد که به خوبی باید از آن استفاده کرد.
وی افزود:بیشترین صادرات استان به کشور ترکمنستان می باشد که نیازمند آن است که شرایطی را فراهم کنیم تا بهترین بهره وری را داشته باشیم تا موجب تحول اقتصادی و افزایش رونق صادرات دراستان گلستان باشیم
وی گفت:در استان گلستان به دلیل هم مرز بودن با کشور ترکمنستان از این ظرفیت باید استفاده شود تا موجب رونق و توسعه این استان شود.
یوسفی بیان کرد:FATFیکی از موانعی که نیاز است رفع شود تا تحولی در اقتصاد کشور رخ دهد.
رئیس اتاق بازرگانی گرگان اظهار کرد:استان گلستان ظرفیت زیادی در بخش کشاورزی و فرآوری محصولات آن دارد زیرا در این زمینه باید بستر را برای سرمایه گذاری در منطقه آزاد اینچه برون فراهم کنیم.
وی افزود:موادهای اولیه که در خود استان تولید می شود را حفظ کنیم و در الویت قرار دهیم تا از این ظرفیت ها در استان استفاده شود.
یوسفی گفت:ناترازی ها باعث شده حال تولید و اقتصاد خوب نباشد و باید این مشکل حل شود.
ارازجان شمالی نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان در ششمین جلسه هیئت نمایندگان درسال 1403 در محل ساختمان منطقه آزاد واقع در مرز اینچه برون بیان کرد:اینچه برون ظرفیت خوبی برای رونق کشور است.
وی افزود:اگر این مرز به عنوان کریدور شمال – جنوب شود رونق اتفاق میافتد.
شمالی اظهار کرد:اینچه برون دروازه ورود به بازار CIS است ماحصل فعالیت منطقه آزاد اینچه برون سود حاصل از ارتباط با بازار های موفق جهانی خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد:باید تلاش کنیم تا اهمیت این مرز را به شرکای تجاری اعلام کنیم تا از این موضوع استفاده بهینه را داشته باشند و موجب توسعه این منطقه شود.