سوپ نخودفرنگی و ذرت یکی از وعده های سبک با طعمی لذت بخش و عالی است که به عنوان پیش غذا بسیار مناسب است، البته اگر سرعت پخت غذا نیز برای شما مهم باشد استفاده از محصولات منجمد مثل ذرت و نخود فرنگی منجمد ساویس برای درست کردن این غذا می تواند بسیار موثر و مفید باشد.
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی :یک بسته سیب زمینی نگینی منجمد ساویس
هویج : 1/2 بسته هویج نگینی منجمد ساویس
نخود فرنگی: 1/2 بسته نخود فرنگی منجمد نیمه آماده ساویس
ذرت: 1/2 بسته ذرت منجمد نیمه آماده ساویس
پیاز: 1/2 بسته پیاز منجمد نگینی ساویس
سینه مرغ: 1 عدد
ورمیشل: 1 قسمت
جوپرک: ٢ قسمت
گوجه فرنگی: ٢عدد متوسط
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
روش تهیه:
- ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه و مقداری آب می گذاریم تا آبپز شود.
- پس از آبپز سینه مرغ را ریش ریش می کنیم.
- سپس داخل دیگ مقداری روغن بریزید و سیب زمینی منجمد نگینی را از فریزر بیرون آورده و همچنین پیاز و هویج نگینی ساویس را با هم تفت می دهیم.
- حال گوجه فرنگی ها را رنده و می افزاییم و صبر می کنیم تا آب گوجه خشک شود.
- در این مرحله آب مرغی که داشتیم را اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم.
- پس از مدتی که پخته شدند رب گوجه، ورمیشل، جوپرک، نخودفرنگی نیمه آماده ساویس و ذرت نیمه آماده ساویس، فلفل سیاه، نمک و جعفری خرد شده را اضافه کنید، درب قابلمه گذاشته و حرارت رو کم می کنیم تا خورشت خوب جا بیفتد.
نوش جان