دستور تهیه سالاد ماکارونی با سیب نگینی و ذرت و هویج منجمد ساویس
سالاد ماکارونی با سیب زمینی گزینه مناسب به عنوان یک میان وعده ساده است که برای مهمانی و دورهمی ها با استفاده از ذرت و هویج وسیب زمینی نگینی منجمد ساویس می توانید در کمترین زمان ممکن تهیه کنید .
مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی با سیب زمینی نگینی منجمد ساویس
ماکارونی پیچ 1 بسته
سیب زمینی نگینی منجمد ساویس: به میزان دلخواه
هویج منجمد ساویس : به میزان دلخواه
خیارشور: 4 عدد متوسط
ذرت منجمد ساویس : به میزان دلخواه
نخود فرنگی منجمد ساویس: به میزان دلخواه
سس مایونز: 3 قاشق غذا خوری
ماست چکیده: 3 قاشق غذا خوری سر پر
آبلیمو تازه: به میزان دلخواه
پودر سیر و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
زیتون بدون هسته و اسلایس شده 3 قاشق غذا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد ماکارونی با سیب زمینی با ذرت و هویج منجمد ساویس
ابتدا قابلمه ای را برداشته و درون آن مقداری آب را به همراه کمی روغن مایع و 1 قاشق غذا خوری نمک و نصف قاشق غذا خوری زردچوبه بریزید و سپس قابلمه را روی گاز قرار دهید و زمان دهید تا آب شروع به جوشیدن کند
و بعد ماکارونی پیچ را داخل آب جوش بریزید و به آن متناسب با زمانی که روی بسته ماکارونی نوشته شده تقریباً 20 دقیقه ای زمان دهید تا ماکارونی شما پخته و نرم شود و بعد آن را آبکش کرده و مقداری آن را با آب سرد بشویید.
دقت داشته باشید برای تهیه سالاد ماکارونی به هیچ عنوان نباید همه آب ماکارونی کشیده شود و باید مقداری ماکارونی ها خیس باشند که حالت خشکی داخل سالاد نداشته باشند.
قابلمه ای جدا برداشته و درون آن نیز مقداری آب بریزید و هویج و سیب زمینی نگینی منجمد ساویس را درون قابلمه قرار دهید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند و بعد به هر کدام آن ها به طور جدا فرصت دهید تا پخته و نرم شوند.
بعد آن ها را با چنگال تست کنید و در صورتی که چنگال داخل هویج ها فرو رفت آن ها را از قابلمه خارج کنید. و زمان دهید تا در دمای محیط خنک شوند
در این مرحله سس سالاد را به سالاد ماکارونی اضافه کنید و خوب سس را با سالاد ترکیب کنید تا سالاد ماکارونی به طور کامل به سس آغشته شود و بعد روی ظرف سالاد را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید
تا سالاد ماکارونی با سیب زمینی شما آماده شود و بعد از آن هم سالاد ماکارونی شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
نوش جان