آموزش سالاد سیب زمینی و پیازچه با سیب نگینی منجمد ساویس
سالاد سیب زمینی و پیازچه یکی از سالادهای خوشمزه و پرطرفدار است که می توان با استفاده از سیب زمینی نگینی منجمد ساویس با سرعت بیشتری آن را در مهمانی ها یا به عنوان عصرانه یا در جشن تولد کودکان تهیه و سرو نمایید.
واد مورد نیاز:
سيب زمين نگینی منجمد ساویس: 150 گرم
تخم مرغ پخته: 2 عدد
خيارشور خرد شده: 100 گرم
پيازچه خرد شده: 2 قاشق سوپ خوري
ذرت منجمد ساویس: 2 قاشق سوپ خوري
شويد تازه خرد شده منجمد ساویس: 2 قاشق سوپ خوري
ماست: 1 پيمانه
خامه: 1/2 پيمانه
آب ليمو ترش: 2 قاشق سوپ خوري
سركه: 1 قاشق سوپ خوري
نمك، فلفل و پودر آويشن: به مقدار لازم
روغن زيتون: 1 قاشق سوپ خوري
زيتون سياه و سبز: 8 عدد
روش تهيه :
- ابتدا تخم مرغ هاي پخته را نيز به صورت هم اندازه و خيار شور را نگيني خرد كنيد.
- سپس پيازچه هاي شسته را به صورت حلقه اي خرد نماييد.
- حال سیب زمینی نگینی منجمد ساویس را هم اضافه می کنیم.
- در آخر شوید و ذرت منجمد ساویس و تمام مواد را با هم مخلوط كنيد.
روش تهيه سس:
- ابتدا در كاسه اي مناسب، ماست را با خامه مخلوط نماييد و آب ليمو ترش، سركه، نمك، فلفل، پودر آويشن و در پايان، روغن زيتون را بيفزاييد.
- هنگامي كه سُس آماده شد، درون مواد سالاد بريزيد، كاملاً هم بزنيد و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود.
- اكنون سالاد را در ظرف مناسب بريزيد و اطراف آن، ذرت و پيازچه هاي تزئين شده و برش هاي زيتون سياه و سبز قرار دهيد.