یکی از غذاهای معروف ایتالیایی راویولی نخود فرنگی است و طمع متفاوت و لذیذی دارد که با نخود فرنگی منجمد ساویس بسیار آسان و در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود.و می توانید در وعده نهار شام پیش غذا سرو کنید

مواد لازم :
نخود فرنگی منجمد ساویس :¼ 2 پیمانه
پیازچه :3 ساقه
سیر له شده :1 حبه
کره : ¼ پیمانه
تخم مرغ بزرگ : 1 عدد
روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
خمیر راویولی :به مقدار لازم
برگ نعناع تازه :4 عدد
سرکه سفید : ¼ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا پیازچه خرد شده را با روغن زیتون در ماهیتابه سرخ کنید ، سپس سیر را له کرده و به پیازچه اضافه کنید و خوب تف دهید
در ادامه نخود فرنگی منجمد ساویس را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید سپس سرکه و یک پیمانه آب بریزید و اجازه دهید نخود فرنگی کاملا پخته شود.
بعد زمانی که نخود ها پخت و آب مواد تبخیر شد شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.
سپس مواد را بعد از خنک شدن در مخلوط کن بریزید و خوب له کنید تا مثل پوره شود.
راویولی را طبق دستور آن آماده کرده و روی هر خمیربا فاصله مواد را بریزید، بعد از آن خمیر را روی آن قرار دهید و فاصله بین خمیر را که با مخلوط نخود فرنگی پر کرده اید برش بزنید.
در آخر تخم مرغ را در کاسه ای مخلوط کرده با کمک قلمو لبه های راویولی را با تخم مرغ مرطوب کرده و خوب بهم بچسبانید.
کره را در تابه ای گرم کرده و راویولی ها را داخل آن سرخ کنید، راویولی را در ظرف قرارداده و روی آن را با نعناع تزیین کنید تا آماده سرو شود .
نوش جان