ذرت مکزیکی با ذرت منجمد ساویس
خانگی ساده و خوشمزه وخوش طمع به روش بیرونی
مواد لازم:
ذرت منجمد ساویس: 1بسته
قارچ ۱۰۰: گرم
کره : ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: ۲ قاشق غذاخوری
سس سفید : ۳ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و آویشن : به اندازه کافی
طرز تهیه :
ابتدا ذرت منجمد ساویس را درون قابلمه ای ریخته با مقدار کمی آب می گذاریم بخار پز شود سپس در قابلمه کره را می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و
صبر می کنیم تا کمی ذرت نرم شود و بعد قارچ ها را به صورت نگینی کمی درشت خرد می کنیم و به ذرت اضافه می کنیم و حرارت را ملایم رو به کم می کنیم
و پیاپی هم میزنیم و کمی آب لیمو ترش اضافه می کنیم تا رنگ قارچ ها تغییر نکند و درب قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم تا قارچ ها نیز کمی نرم شوند و بعداز ۵ دقیقه احتمال دارد قارچ ها آب انداخته باشند حرارت را بیشتر می کنیم
و مواد را مخلوط می کنیم تا آب قارچ ها تبخیر شود و بعد حرارت را کم می کنیم و آویشن،فلفل سیاه و کمی نمک روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و سس مایونز را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با تمام مواد آغشته شود
و بعد پنیر پیتزا را به ذرت مکزیکی اضافه می کنیم و کمی با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا پنیر به تمام نقاط ذرت ها برسد سپس درب قابلمه را می گذاریم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم تا پنیر پیتزا در مواد ذوب و کشدار شود.پس از ۳ دقیقه درب قابلمه را بر می داریم همچنین
می توانید کالباس یا سیب زمینی منجمد خلالی ساویس سرخ کنید و در کنار ذرت مکزیکی سرو کنید.
نوش جان کنید.