خوراک نخود فرنگی هندی
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
یکی از غداهای خوشمزه در کشور هند خوراک نخود فرنگی هندی است، در تهیه آن از ادویه های مختلفی استفاده می شود، آموزش مرحله به مرحله و کامل طرز تهیه خوراک نخود فرنگی هندی در ادامه با سایت ساویس همراه باشید.
در بخش آشپزی از سایت ساویس قصد داریم طرز تهیه خوراک نخود فرنگی هندی را به شما آموزش دهیم:

طرز تهیه خوراک نخود فرنگی هندی برای 4 نفر
- گوشت چرخ شده : ۴۰۰ گرم
- نخودفرنگی منجمد و نیمه اماده ساویس : ۱ فنجان
- سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
- پیاز نگینی خرد شده: ۲ عدد
- پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل: ۱ قاشق چای خوری
- پودر زیره: ۱ قاشق چای خوری
- پودر تخم گشنیز : ۱ قاشق چای خوری
- زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز: ۱ قاشق چای خوری
- پودر دارچین: ۱ قاشق چای خوری
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
- گشنیز خرد شده : ۲ قاشق غذا خوری
- نمک : به مقدار کافی
– بسته بندی 450 گرمی
– منجمد شده به روش انجماد سریع IQF
طرز تهیه خوراک نخود فرنگی هندی
مرحله اول
برای تهیه خوراک نخود فرنگی هندی خوشمزه در ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد می کنیم، بعد در یک تابه مقداری روغن می ریزیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس پودر سیر را به همراه پودر زنجبیل، پودر زیره، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، فلفل قرمز، پودر دارچین و مقداری نمک به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه ادوبه ها را چند دقیقه به همراه پیاز تفت می دهیم تا عطرشان خارج شده و خامی شان گرفته شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و کمی سرخ شود.
مرحله چهارم
وقتی رنگ گوشت دیگر عوض شد، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، سپس ۱ لیوان آب به آن اضافه می کنیم تا سطح روی گوشت را بگیرد. درب ظرف را می گذاریم تا با حرارت ملایم پخته شود.
مرحله پنجم
سیب زمینی ها را به دو صورت می توانیم به این غذا اضافه کنیم. می توانیم آنها را به صورت جداگانه سرخ کرده و به غذا اضافه کنیم، یا اینکه آنها را به صورت خام بدون سرخ کردن به غذا اضافه کرده و اجازه دهیم درون غذا بپزند.
مرحله ششم
سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم، سپس به صورت مکعبی خرد می کنیم. سپس در اواخر طبخ، سیب زمینی و نخود فرنگی و گشنیز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خوراک به روغن بیفتد؛ سپس با نان یا برنج می توانیم سرو کنیم.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.