خوراک قارچ و هویج بخارپز با استفاده از هویج نگینی منجمد ساویس
هویج معمولا در طبقه بندی سبزیجات از نگاه عمومی قرار می گیرد ولی نکته جالب این است که در اصل به طبقه خاص خود موسوم به قارچ ها تعلق دارد.
هزاران سال است که قارچ هم بعنوان ماده غذایی مناسب و هم برای اهداف و مصارف پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد.
به گفته متخصصان؛ قارچ ها منبع غنی از ماده معدنی پتاسیم هستند که به کاهش فشار خون بالا و نیز کاهش خطر سکته مغزی کمک می کند.
هویج سبزی ای شیرین، خوشمزه، اشتها آور، ادرارآور و از بین برنده یبوست است. ضمن اینکه برای درمان انواع بیماری های گوارشی و همچنین درمان زخم های عمیق مصرف می شود.
اگر فکر می کنید زمان زیادی جهت شستن، پوست کندن و خرد کردن آن باید صرف کنید، با استفاده از هویج نگینی منجمد ساویس سرعت بیشتری می توانید به آشپزی خود بدهید.
مواد لازم:
قارچ ………………………………… ۴۰۰ گرم
هویج نگینی منجمد نیمه آماده ساویس ……….. یک بسته 450 گرمی
پیازنگینی منجمد ساویس ……………….به میزان لازم
فلفل دلمه ای ………………. ۱/۲ عدد
روغن زیتون……………… ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه ……….به میزان لازم
طرز تهیه:
کف ماهیتابه را با روغن چرب کنید. بهتر است از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید. در صورت در دسترس نبود از ماهیتابه نچسب استفاده کنید تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند.
هویج و پیازنگینی منجمد ساویس ، قارچ و فلفل دلمه را در ماهیتابه ریخته و نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید . زیر حرارت را کم کرده و در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید بخارپز شوند.
چون قارچ به اندازه کافی آب می اندازد نیازی به اضافه کردن آب نیست و تا آب قارچ کشیده شود خوراک شما نیز آماده است.