خطرات خوردن باقلا در بارداری
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
باقلا، یکی از مواد غذایی چالش برانگیز در دوران بارداری است. به واسطه خاصیت نفخ آور و حساسیت زا باقلا، ممکن است در این دوران مشکلاتی را به همراه داشته باشد. در این مقاله قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم که آیا خوردن باقلا در بارداری ضرر دارد و باید خوردن آن را به طور کامل کنار گذاشت؟ با ما همراه باشید تا با دانهی پرخاصیت باقلا بیشتر آشنا شوید

باقالی یکی از مواد غذایی است که فیبر مناسبی دارد. به واسطه کلسیم و پتاسیم موجود در آن مانع پوکی استخوان می شود و به کنترل فشارخون بالا کمک میکند. همچنین به دلیل منبع غنی پروتئین، همراه با برنج به یک غذای کامل تبدیل می شود.
باقالا یکی از محبوبترین حبوبات ایران به شمار میآید. خاطرات دربند و درکه و شبهای سرد زمستان را با طعم، بو و مزه آن بهخصوص اگر با گلپر و سرکه آبپز شود می توان تداعی کرد! از طرف دیگر، باقالا پلو با گوشت پایه ثابت منوی غذای مهمانیها و عروسیها به حساب میآید و کمتر کسی پیدا میشود که به این پلوی خوشرنگ و خوشطعم علاقهای نداشته باشد.
باقالاقاتق نیز سمبل اصلی غذاهای شمالی است و حسابی طرفدار دارد اما محبوبیت باقالا فقط در گرو عطر و طعم نوستالژیک آن نیست بلکه خواص بینظیرش، باقالا را به یکی از منحصر به فردترین اجزای حبوبات تبدیل کرده است. این دانه سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، انواع ویتامینها و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کمخونی بسیار مفید است اگرچه بعضی افراد با مصرف آن دچار حساسیت و کمخونی میشوند! حال اگر میخواهید با سایر ویژگیهای این دانه سبزرنگ، راههای صحیح مصرف و دستورات غذایی آن آشنا شوید با ما همراه باشید.