باقلا و خواص آن
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
بدون شک باقلا یکی از محبوب ترین حبوبات در ایران محسوب می شود. ترکیب باقلا با گلپر و سرکه، طعم و مزه بی نظیری به آن می دهد و یادآور خاطرات درکه و دربند و شب های سرد زمستان است. همچنین، باقلاپلو با ماهیچه یکی از غذاهای ثابت عروسی ها و مهمانی ها به حساب می آید و به جرات می توان گفت در میان ایرانیان کمتر شخصی پیدا می شود که از طعم این غذای خوش طعم لذت نبرد.
باقالاقاتق، یکی از غذاهایی که نماد اصلی و گل سرسبد غذاهای شمالی است و طرفداران خاص خود را دارد. این غذای خوش طعم و خوش رنگ، خواص بی نظیری دارد که محبوبیت آن را دو چندان می کند. باقلا که عنصر اصلی این غذا است سرشار از مواد مغذی همچون فسقرف منگنز، مس، آهن و همچنین انواع ویتامین ها است. با وجود اینکه این غذا سرشار از آهن و اسیدفولیک است، بعضی از افراد با مصرف آن دچار حساسیت می شوند.
ما در ادامه در سایت بهاران پیمان گلستان (ساویس) شما را با سایر خواص این دانه با ارزش و سبز آشنا می کنیم. با ما همراه باشید.
باقلا مناسب برای کم خون ها
از آنجایی که این ماده غذایی با ارزش، یکی از منابع سرشار از فیبر و پروتئین است و مصرف آن با مکمل هایی همچون برنح، کلیه اسیدآمینه ها و پروتئین های لازم بدن را تامین می کند. باقلا با وجود ویتامین هایی همچون کلسیم و پتاسیم از پوکی استخوان جلوگیری می کند و می توان فشار خون بالا را کنترل کرد.
همچنین لازم به ذکر است باقلا تازه طبع سرد و تر دارد ولی گل آن طبعی گرم دارد. جالب است بدانید که باقلای خشک شده ارزش غذایی بالاتری دارد ولی ویتامین C آن کمتر است.
– بسته بندی 450 گرمی
– منجمد شده به روش انجماد سریع IQF
خواص جالب گل باقلا
گل باقلا نیز خواص خاص خود را دارد. 30 تا 60 گرم از گل باقلا را در یک لیتر آب بریزید و به مدت 20 دقیقه دم کنید و بعد آن را صاف کنید و یک فنجان از آن را نوش جان کنید. این نوشیدنی ادرارآور است و باعث می شود و به دفع سنگ کلیه کمک می کند و بیمارانی که دچار تشنج هستند، دم نوش گل باقلا به آن ها نیز کمک می کند هچنین از خواص این دم نوش، بیمارانی که دچار رماتیسم، نقرس، میگرن و درد مفاصل هستند نیز می توانند بهره ببرند.
خواص باقلا
- فسفر موجود در باقلا باعث تقویت بهره هوشی می شود
- خستگی های جسمی و فکر را کاهش می دهد
- به تقویت اعصاب کمک می کند
- برای درمان دردهای مفاصی و سیاتیک بسیار مفید است
- ورم پروستات را کاهش می دهد
- ترکیب باقلا و روغن بادام و قند به پاکسازی ریه و رفع گرفتگی صدا نیز کمک می کند.
مضرات استفاده از باقلا
- مصرف باقلا با ماست منجر به دل پیچه می شود.
- مصرف بیش از اندازه باقلای تازه باعث ایجاد تاول در دهان می شود
- مصرف باقلا در شب باعث کم خوابی می شود، پس از مصرف آن در شب خودداری کنید
- از مصرف بیش از اندازه آن خودداری کنید چرا که باعث سنگینی یا نفخ معده می شود. برای پیشگیری از این موضوع ابتدا باید باقلا را پوست کنید و بعد بجوشانید و آب آن را دور بریزید. جالب است بدانید باقلای بدون پوست و کهنه نفه کمتری دارد.
- طبق پژوهش های انجام شده مصرف باقلا احتمالا ابتلای جنین به بیماری فاویسم را افزایش می دهد. پیشنهاد می شود قبل از مصرف حتما با پزشک خود مشورت کنید.
- باقلا را بپزید و سپس آن را له کنید و آن را به عنوان ماسک روی پوست صورت خود بگذارید و پس از 10 دقیقه آن را بشورید؛ به رفع لکه های پوستی کمک می کند.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.