روش تهيه اسنک ذرت منجمد ساويس
اسنک ذرت غذايي خوشمزه، ساده و سبک است که می توانيد براي شام هم تهيه نماييد.و اگر سرعت غذا برايتان اهميت دارد می توانيد از ذرت منجمد ساويس استفاده کنيد.
مواد لازم براي تهيه اسنک ذرت :
ذرت منجمد ساويس: 1 پيمانه
پنير پيتزای رنده شده:1 پيمانه
گردوي پودر شده:1قاشق سر پر
فلفل دلمهای رنگی:2عدد
نان تست:6عدد
طرز تهیه اسنک ذرت :
می توانید ذرت منجمد ساویس را با مقدار کمی آب در قابلمه ریخته و بگذارید دانههای ذرت بپزند.
فلفل دلمهاي را نگيني خرد کنيد. و به اندازه دو قاشق سوپخوري با گردوي پودر شده مخلوط نماييد.
ذرتهای بخارپز شده را درآوريد، صبر کنيد تا کمي خنک شوند. بعد با فلفلهاي رنگي و گردوي پودر شده و پنير پيتزاي رنده شده مخلوط کنيد و مواد را خوب هم بزنيد.
حالا لايههاي نان تست را درون دستگاه بگذاريد، سپس از مايهاي که آماده کردهايد روي نان گذاشته و لايههاي دوم نان تست را روي مواد قرار دهيد.
در دستگاه را ببنديد و صبر کنيد تا ساندويچهايتان برشته شده و پنير لابهلاي نانها آب شود.
اين ساندويچ رامي توانيد به صورت گرم يا سرد سرو کنيد.
نوش جان