استانبولی با لوبیا سبز
استانبولی با رب و لوبیا سبز،با اسم لوبیا پلو و به عنوان یک غذای سنتی شناخته می شود. غذایی لذیذ ,ساده و بسیار خوشمزه ای است که با لوبیا سبز ساویس به راحتی تهیه می شود.

مواد لازم:
برنج : ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
پیاز نگینی منجمد ساویس :1پیمانه
لوبیا سبز منجمد ساویس: ۵۰۰ گرم
زعفران ساییده : ۱/۲ قاشق چایخوری
ادویه : ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
پیازنگینی ساویس را با ۲ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شود،و به رنگ طلایی درآید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.
سپس نمک، زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید. حدود ۳-۲ دقیقه تفت دهید و سپس لوبیا سبز منجمد ساویس را اضافه کنید.
لوبیا سبز را روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
حدود ۱/۴ فنجان آب جوش در تابه بریزید، درب تابه را ببندید و اجازه دهید لوبیا سبز روی حرارت ملایم کاملا بپزد و نرم شود.
برنج را آبکش کنید و با سس گوشت و لوبیا سبز به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید. زعفران را در ۴ قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید و روی برنج بدهید.
درب قابلمه را ببندید و حرارت را متوسط کنید. پس از ۱۰ دقیقه روی درب قابلمه دمی بگذارید و حرارت را کم کنید.
حدود ۴۵-۴۰ دقیقه صبر کنید تا پلو دم بکشد و استانبولی با رب آماده سرو شود.
نوش جان