غذای مکزیکی با مرغ و ذرت منجمد ساویس
قصد معرفی یکی از محبوب ترین غذاهای مکزیکی را داریم که با استفاده از مرغ تهیه می شود و نام آن چیکن انچیلادا یا انچیلادای مرغ است. بسیار خوش طعم می باشد و سرشار از پروتئین و مواد مغذی است. یک ماده غذایی پرمصرف در آن ذرت می باشد که با استفاده از ذرت منجمد نیمه آماده ساویس می توانیم آن را سرو کنیم.
ابتدا لیست موادی که برای تهیه انچیلادای مرغ مورد نیاز است را مشاهده می کنید و بعد از آن طرز تهیه این غذای لذیذ آموزش داده می شود.
در مدت زمان کمتر از نیم ساعت مواد اولیه این غذا آماده می شود و پس از آن بین سی دقیقه تا یک ساعت زمان مورد نیاز است تا غذا پخته شود و جا بیفتد.
مواد لازم برای تهیه انچیلادای مرغ
گوجه فرنگی پوره شده : دو لیوان
رب گوجه فرنگی : دو و نیم قاشق غذاخوری
فیله مرغ : 700 گرم
ذرت منجمد نیمه آماده ساویس : یک پیمانه
پنیر چدار رنده شده : یک لیوان
فلفل دلمهای : یک عدد
کنسرو لوبیا سیاه یا لوبیا قرمز : یک عدد
فلفل چیلی : به صورت دلخواه
خامه ترش : یک عدد
پیاز نگینی نیمه آماده منجمد ساویس : یک پیمانه
پنیر پیتزا رندهشده : یک و نیم فنجان
نان تورتیا یا پیتا : چهار عدد
سیر : دو حبه
نشاسته ذرت : یک قاشق غذاخوری
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : پاپریکا، تخم گشنیز و آویشن

طرز تهیه انچیلادای مرغ
اگر از حبوبات به جای کنسرو آن تصمیم دارید استفاده کنید لازم به ذکر است که جهت گرفتن نفخ آنها باید 2 روز قبل حبوبات را در آب قرار داده باشید و آب آن را دو سه بار عوض کنید و پس از آن هر یک از حبوبات را در ظرف های جدا بپزید.
پس از آن فر را روشن و دمای آن را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا زمانی که گرم و آماده گذاشتن غذا در آن شود.
حالا باید مرغ را به شکل رشته های باریک و نواری برش بدهید و کمی سیر را ساطوری کنید و به همراه پیاز نگینی منجد ساویس و روغن زیتون ورز داده و داخل ماهیتابه تفت بدهید.
رنگ مرغ که طلایی شد، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کرده و تفت بدهید.
در مرحله بعد فلفل دلمه ای ها را به شکل نگینی خرد کرده و به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. اضافه کردن فلفل چیلی یک مساله سلیقه ای و وابسته به ذائقه شما به غذاهای تند و مکزیکی دارد. اگر می خواهید شباهت بیشتری به غذای مکزیکی ها داشته باشد باید فلفل چیلی خرد شده را هم در همین مرحله به محتویات خود اضافه کنید و تفت بدهید.
در مرحله بعدی باید ذرت منجمد ساویس را هم به مواد اضافه کرده و هم بزنید و لوبیای پخته شده یا کنسروی را را به محتویات خود اضافه کنید. هنگامی که مرغ و سبزیجات خوب پخته شدند، گاز را خاموش کنید و به سراغ تهیه سس انچیلادا بروید.

برای تهیه سس انچیلادا باید در اولین مرحله داخل یک ماهی تابه کمی روغن زیتون بریزید و پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه چند دقیقه گذشت، ادویه ها را داخل آن بریزید و هم بزنید.
پس از آن باید نشاسته ذرت را اضافه کنید و گوجهفرنگی ها را هم بزنید تا به شکل گلوله ای در نیاید و بعد آبلیمو را اضافه کرده و منتظر بمانید که سس شما غلیظ شود و بعد باید شعله گاز را خاموش کنید.
بعد از گرم شدن نان را پر کرده و موادی که آماده کرده اید را روی آن بریزید و کمی هم مخلوط پنیر اضافه کرده و آن را به شکل رول در بیاورید و همه این مراحل را تا تمام شدن محتویات انجام دهید.
در مرحله بعدی کمی سس را داخل یک ظرف مخصوص فر قرار دهید و نان هایی که رول شده داخل همان ظرفی که ته آن سس ریخته بودید بچینید و بقیه سس را روی آنها بریزید تا کاملا مواد پوشیده از سس شوند و روی سس هم با مخلوط پنیر بپوشانید و داخل فر بگذارید تا پنیرها آب شوند و بعد آنرا خارج کنید.
حالا انچیلادای مرغ شما آماده شده و می توانید آن را در ظرف مورد نظر سرو کرده
نوش جان