آموزش کراکر شوید به عنوان دسر و یا پیش غذا می توانید آن را تهیه کنید و از آن بی نهایت لذت ببرید.
مواد مورد نیاز:
آرد: 325 گرم
بيكينگ پودر: 2 قاشق چايخوري
نمك: 1 قاشق چايخوري
شیر: 75 گرم
روغن: 75 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
شويد ساویس: 2 قاشق سوپ خوري
مرغ آب پز: 200 گرم
سيب زميني آب پز: 1 عدد
پودر گردو: 2 قاشق سوپ خوري
سس مایونز: 2 قاشق سوپ خوري
روش تهیه:
1. ابتدا آرد الك شده را با بيكينگ پودر و نمك مخلوط كرده و روغن و شير را به آن اضافه مي كنيم و كمي هم مي زنيم.
2. تخم مرغ و شويد خردشده ساویس را مي ريزيم و كاملا مخلوط كرده و ورز مي دهيم تا خمير يك دست شود. نيم ساعت به خمير در محيط آشپزخانه استراحت مي دهيم.
3. سپس مرغ آب پز یا جگر مرغ، سيب زميني، سس مايونز و كمي نمك را با هم مخلوط كرده و ميكس مي كنيم و از آن توپ هاي گرد كوچكي در آورده و در پودر گردو يا پودر پسته مي غلتانيم و كنار مي گذاريم.
4. حال خمير را با وردنه به ضخامت سه ميلي متر در سطح آردپاشي شده، باز كرده و قالب مي زنيم و در سيني چرب شده مي چينيم.
5. در این مرحله فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت 15 الي 20 دقيقه قرار مي دهيم سینی را قرار می دهیم تا بپزد.
6. در آخر هم آنها را در ظرف چيده و روي آنها از توپ هاي مرغ گردويي مي گذاريم .
نوش جان