چوله پالک (خوراک هندی اسفناج نخود) می توانید به عنوان پیش غذا و یا شام آن را تهیه کنید غذایی سبک و بسیار سالم و کم حجم می باشد.
مواد مورد نیاز:
نخود پخته یا کنسرو نخود: 2 پیمانه
اسفناج منجمد ساویس: 1 پیمانه
زنجبیل تازه: 1 قاشق چای خوری
زیره: 1 قاشق چای خوری
زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری
پودر گشنیز: 1 و 2/1 قاشق چای خوری
آب تمبر هند یا لیمو ترش تازه: 2 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
روش تهیه
1. ابتدا درون قابلمه یا زودپز نخود که از قبل خیس کردیم را میپزیم تا جایی که کاملاً پخته شود اما له نشود البته می توان از کنسرو نخود استفاده کرد.
2. به اندازه ی ۴ قاشق غذا خوری از نخود برداشته و به همراه اسفناج منجمد ساویس در غذاساز یا میکسر کاملا میکس و له می کنیم.
3. حالا درون تابه روغن ریخته میگذاریم داغ شود. زیره را اضافه کرده قبل از اینکه زیره سرخ شود زنجبیل تازه را اضافه می کنیم. حالا زردچوبه، فلفل سیاه، پودر گشنیز و نمک را می افزاییم.
4. نخودهای پخته شده را به مواد اضافه می کنیم و کمی تفت میدهیم تا ادویه ها کاملاً به خورد مواد برود.
5. حالا سس اسفناج و نخودی را که در میکسر له کرده بودیم به مواد افزوده و تمبر هندی یا لیمو ترش یا پودر لیمو را اضافه می کنیم.
6. درب ظرف را گذاشته می گذاریم تا کاملا جا بیوفتد اما مراقب باشید ته نگیرد چون این غذا سریع آماده می شود
7. در انتهای پخت زیر گاز را خاموش کرده ”چوله پالک ” را درون ظرف کشیده و با مقداری کره یا خامه تزیین کنید.
8. این غذا با نان سرو می شود.
نوش جان