آموزش پوره نخود فرنگی
مواد لازم پوره نخود فرنگی:
- نخود فرنگی ساویس: 350 گرم
- آب: 2/1 پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- شیر: 2 قاشق سوپخوری
- کره: 2 قاشق سوپخوری
روش پخت پوره نخود فرنگی:
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
1. نخود فرنگی ساویس را با مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و روی گاز قرار دهید و مقداری نمک به آن بزنید.
2. زمانیکه آب بجوش آمد در قابلمه را می گذاریم تا تمام آب تمام شود و نخودها خوب بپزند.
3. در نهایت نخودها را با شیر و کره داخل غذاساز می ریزییم تا کاملا پودر و یکدست شوند.
4. پوره نخود فرنگی را می توانید در کنار انواع غذاهای گوشتی میل کنید.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.