آموزش نخود پلو
مواد لازم نخود پلو:
برنج: 1 کیلو
گوشت : ۷۵۰ گرم
نخود سبز منجمد ساویس: ۲ کیلو
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
ادویه: یک تا دو قاشق سوپخوری
پیاز : ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
روغن: ۲۰۰ گرم یا یک پیمانه
روش تهیه نخود پلو:
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
1. ابتدا گوشت را چند تکه می کنیم و بشویید و همچنین پیاز را هم خلالی خرد می کنیم و در مقداری روغن کمی سرخ می کنیم.
2. سپس 2 الی 3 لیوان در آن آب می ریزیم و می گذاریم روی گاز تا بپزد.
3. حال نخود فرنگی ها را تمیز می کنیم و بشویید و داخل گوشت بریزید تا همراه با آن بپزد.
4. در این مرحله رب گوجه و نمک و فلفل و زردچوبه به آن می افزاییم و منتظر می مانیم تا خوب جا بیفتد.
5. سپس نوبت آن شده که در قابلمه ای که از قبل گذاشتیم و بجوش آمده برنج شسته شده با مقداری نمک بریزم و پس از 10 الی 15 دقیقه برنج را آبکش کنیم.
6. پس از آن موادمان را لای برنج قرار می دهیم و سپس آنرا روی شعله ملایم گاز بمدت 45 الی 50 دقیقه دم می کنیم.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.