آموزش نخود فرنگی و مارچوبه
مواد لازم نخود فرنگی و مارچوبه:
روغن کنجد : ۱ قاشق مربا خوری
کنجد : ۱ قاشق مربا خوری
مارچوبه : ۱۰۰ گرم
نخود فرنگی منجمد ساویس : ۲۵۰ گرم
عسل : ۲ قاشق مربا خوری
زنجبیل : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
روش تهیه نخود فرنگی و مارچوبه:
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
1. ابتدا مارچوبه ها را تمیز می کنیم و انتهای آن را پوست بگیرید و مورب خرد می کنیم و در مقداری آبجوش می پزیم.
2. سپس نخود فرنگی ها را تمیز می کنیم یعنی ابتدا و انتهای آن را جدا می کنیم.
3. حال نخود فرنگی ها را هم درون آب ریخته و مقداری بجوشد تا نرم شوند.
4. در این مرحله مارچوبه ها و نخودفرنگی های پخته را درون آبکش می ریزیم و با آب سرد می شوییم.
5. در نهایت داخل ماهیتابه ای روغن کنجد و دانه کنجد را می ریزیم تا کمی گرم شود و به آن نخود فرنگی، مارچوبه ها، عسل و زنجبیل می افزاییم و سرخ می کنیم.
6. غذا حاضر است می توانید نوش جان فرمایید.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.