آموزش شوید پلو با نخود فرنگی
مواد لازم شوید پلو با نخود فرنگی:
برنج: 4 پیمانه
نخود فرنگی ساویس: 300 گرم
شوید آماده ساویس: 300 گرم
روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری
کره یا روغن: 1/5 قاشق سوپ خوری
زعفران آبکرده: 1 قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
روش پخت شوید پلو با نخود فرنگی:
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
1. ابتدا برنج را از شب قبل با نمک و آب داغ خیس کنید در قابلمه ای متناسب با مقدار نخود فرنگی ساویس آب بجوش آورده و نخود فرنگی را به آن بیفزائید 5 دقیقه که جوشید در آبکش ریخته و فوراً در ظرفی از آب و یخ قرار دهید تا رنگ و خواص آن حفظ شود.
2. سپس برنج را آبکش کنید و درست قبل از آبکش نخودفرنگی ساویس را اضافه کنید.
3. حال در قابلمه 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید مقداری از برنج و نخود فرنگی ساویس را ته قابلمه ریخته و روی آن شوید بریزید و مجدداً این کار را تکرار کنید. تا لایه آخر برنج سفید روی همه مواد را بپوشانید.
4. برنج را دم بیندازید و قبل از سرو کره یا روغن را داغ کرده روی برنج بدهید.
5. در آخر مقداری از برنج سفید را با زعفران آب کرده مخلوط کنید، مابقی برنج را بکشید و با برنج زعفرانی تزئین کنید. این پلو با مرغ سرو می شود.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.