آموزش سیب زمینی فرنچ فرایز
بهترین و کم چرب ترین فرنچ فرایز یا سیب زمینی سرخ کرده را در خانه به آسانی با سیب زمینی خلالی منجمد ساویس تهیه کنید.
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی خلالی منجمد نیمه آماده ساویس:به میزان دلخواه
شکر: به مقدار دلخواه
سیروپ ذرت یا کارامل: به مقدار دلخواه
روغن سرخ کردنی گیاهی(زیتون،کانولا،آفتابگردان): 1 لیتر
دستمال جاذب چربی، دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه: به مقدار لازم
سینی بزرگ: 2 عدد
ترموستات یا دماسنج آشپزی
روش تهیه:
- ابتدا از بسته های سیب زمینی منجمد خلالی نیمه آماده ساویس استفاده می نماییم.
- حال سیب زمینی ها را بمدت 24 ساعت درون آب سرد می گذاریم تا نشاسته آن خارج شود.
- پس از آن سیب زمینی ها را شسته.
- سپس در ظرفی آب داغ می ریزیم و شکر و سیروپ کارامل و یا ذرت را می افزاییم و هم می زنیم.
- حال سیب زمینی ها را به ظرف اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه بماند.
- سپس با آب سرد می شوییم و داخل دستمال تمیز قرار می دهیم تا آبش خشک شود.
- پس از آن داخل تابه ای یک لیتر روغن می ریزیم و سیب زمینی ها داخلش دیپ می شود.
- میزان حرارت روغن در مرحله اول سرخ کردن ۳۲۵ درجه فارنهایت قرار می دهیم با ترموستات آشپزی آن را اندازه می گیریم.
- در این مرحله چندین بار سیب زمینی ها را هم بزنید تا سرخ شوند.
- سپس درون سینی دستمال جاذب روغن قرار می دهیم و سیب زمینی های سرخ شده را در آن می ریزیم.
- در آخر هم مقداری نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده، پودر پاپریکا می زنیم و خوب هم بزنید.
نوش جان