آموزش سوپ نخودفرنگی و ذرت
مواد لازم سوپ نخودفرنگی و ذرت:
- سیب زمینی : 1 عدد
- هویج متوسط: 1 عدد
- نخود فرنگی: 1/2 پیمانه یا نخود فرنگی نیمه آماده ساویس
- کنسرو ذرت: 1/2 پیمانه یا ذرت نیمه آماده ساویس
- پیاز: 1 عدد یا پیاز نگینی ساویس
- سینه مرغ: 1 عدد
- ورمیشل: 1 قسمت
- جوپرک: ٢ قسمت
- گوجه فرنگی: ٢عدد متوسط
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
روش تهیه سوپ نخودفرنگی و ذرت:
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
1. ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه و مقداری آب می گذاریم تا آبپز شود.
2. پس از آبپز سینه مرغ را ریش ریش می کنیم.
3. سپس داخل دیگ مقداری روغن بریزید و سیب زمینی را نگینی خرد کنید و همچنین پیاز و هویج نگینی را با هم تفت می دهیم.
4. حال گوجه فرنگی ها را رنده و می افزاییم و صبر می کنیم تا آب گوجه خشک شود.
5. در این مرحله آب مرغی که داشتیم را اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم.
6. پس از مدتی که پخته شدند رب گوجه، ورمیشل، جوپرک، نخودفرنگی نیمه آماده ساویس و ذرت نیمه آماده ساویس، فلفل سیاه، نمک و جعفری خرد شده را اضافه کنید، درب قابلمه گذاشته و حرارت رو کم می کنیم تا خورشت خوب جا بیفتد.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.