آموزش سالاد پاستا و نخود فرنگی با سس پستو
مواد لازم سالاد پاستا و نخود فرنگی با سس پستو:
پاستای پاپیونی: 450 گرم
نخود سبز منجمد ساویس: یک و نیم پیمانه
برگ ریحان: 2 پیمانه
برنگ نعنا: 1 پیمانه
گردوی تست شده:3/1 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده:3/1 پیمانه
سیر خرد شده:3 حبه
روغن زیتون:2/1 پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روش تهیه نخود پلو:
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
1. ابتدا نخود فرنگی، برگ نعناع،برگ ریحان، گردوی تست شده ،پنیر پارمزان،سیر و مقداری نمک وفلفل را در غذاساز می ریزیم و کاملا مخلوط می کنیم.
2. حال در زمان مخلوط کردن روغن زیتون را کم کم به آن اضافه می کنیم تا اینکه شبیه سس یکدست و غلیظ شود.
3. در این مرحله نوبت به پخت پاستا رسیده است آن را می پزیم و آبکش می کنیم.
4. سپس تا قبل از اینکه سرد شود سس پستو را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.
5. پس از آن بقیه نخود فرنگی ها را به آن می افزاییم.
6. در آخر در صورت تمایل می توانید پنیر پارمزان را روی آن اضافه کنید.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.