آموزش ذرت و سیب زمینی
مواد لازم ذرت و سیب زمینی:
ذرت منجمد ساویس: 2 پیمانه
رازیانه خرد شده: 1 پیمانه
سیب زمینی: 2 عدد
پیاز: 2 عدد
سیر: 2 حبه
ترخون: 1 قاشق غذاخوری
کره: 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه ذرت و سیب زمینی:
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
1. ابتدا کره را داخل ماهیتابه و روی حرارت ملایم گاز قرار می دهیم تا آب شود.
2. سپس پیازها را هم پوست می گیریم و خرد می کنیم و در کره تفت می دهیم.
3. حال رازیانه را بمدت 5 دقیقه با آن تفت می دهیم و سپس سیر له شده را به آن اضافه می کنیم و یکی دو دقیقه بعد آن را برمیداریم.
4. در این مرحله دانه های ذرت را آبپز می کنیم و آب آن را دور میریزیم و یا اینکه از ذرت آماده ساویس استفاده کنید.
5. پس از آن داخل قابلمه ای با پیاز و رازیانه سرخ شده ، ذرت ، ترخون ، آب ذرت یا آب مرغ ، نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید و درب قابلمه را گذاشته تا سوپ جا بیفتد.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.