آموزش خورش هویچ و لوبیا سبز
مواد لازم خورش هویچ و لوبیا سبز:
گوشت خرد کرده: 2/1 کیلو
هویج : 5 عدد
لوبیا سبز منجمد ساویس: 300 گرم
پیاز: 1عدد
رب گوجه: 2 الی 3 قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک، فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه خورش هویچ و لوبیا سبز:
گروه صنعتی بهاران پیمان گلستان (ساویس) در کنار فرآوری و انجماد محصولات کشاورزی به روش IQF (همچون سبزیجات برگی و غیر برگی همانند سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … و همچون میوه هایی همانند توت فرنگی، آلبالو، انبه و … )، بسته بندی و نگهداری محصولات غذایی و کشاورزی در سردخانه نیز انجام می شود.
1. ابتدا داخل دیگ مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم گاز قرار می دهیم.
2. سپس پیاز را پوست بگیرید و بصورت خلالی ریز کنید و داخل روغن سرخ می کنیم.
3. پس از تغییر رنگ پیازها گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و 5 دقیقه هم می زنیم.
4. حال حال رب گوجه را می افزاییم و کمی هم می زنیم نا مخلوط شوند.
5. در این مرحله 3 لیوان به آن آب اضافه می کنیم و زمانیکه بجوش آمد حرارت را کم می کنیم.
6. سپس درب ظرف را می گذاریم و 3 ساعت منتظر می مانیم تا خورشت بپزد.
7. حال لوبیا را شسته و خرد کنید و همچنین هویج را شسته و پوست بگیرید و خرد نمایید.
8. در نهایت پس از 2 ساعت لوبیا و هویج را داخلش می ریزییم و به اندازه کافی به آن نمک و فلفل می زنیم.
برای سفارش محصولات کشاورزی نیمه آماده همچون سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی، هویج، پیاز و … با کیفیت و مرغوب از بهاران پیمان گلستان (ساویس) و کسب اطلاعات بیشتر با تیم فروش ما تماس بگیرید.